Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο Γ. Καρατζαφέρης θα μιλήσει στην Λαμία στις 16 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, στις 11 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ στην πλ.Ελευθερίας . Με την πολιτική που ακολουθείται δεν μπορούμε να έχουμε ανάπτυξη , δεν μπορούμε να έχουμε ελπίδες. Έχουμε δεσμευτεί ότι για κάθε υστέρηση στην εφαρμογή των μέτρων που έχουμε υπογράψει θα υπάρχουν νέα μέτρα. Οπότε πρέπει να περιμένουμε και νέα μέτρα εις βάρος του Ελληνικού λαού το 2013. Όμως λύση υπάρχει. Τρόπος για να αντιμετωπισθεί η σημερινή τραγική κατάσταση και να αρχίσει να βελτιώνεται, υπάρχει. Την προτείνει ο ΛΑ.Ο.Σ. , την προτείνει ο Γ. Καρατζαφέρης. Γι’ αυτό και οι καθεστωτικοί πολιτικοί, αριστεροί και δεξιοί προσπάθησαν και προσπαθούν να εξαφανίσουν και να φιμώσουν τον ΛΑ.Ο.Σ. Γιατί ο λόγος του Καρατζαφέρη τους διαψεύδει και γι’ αυτό τους ενοχλεί . Γιατί τους δυσκολεύει να περάσουν στον Ελληνικό λαό το σύνθημα «ή εμείς ή το χάος»....

Γιατί ο Γ. Καρατζαφέρης αποδεικνύει ότι αυτοί που κυβερνούν είναι η προσωποποίηση του χάους . Ο Γ. Καρατζαφέρης θα μιλήσει στην Λαμία στις 16 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, στις 11 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ στην πλ  Ελευθερίας .

Λύση υπάρχει. Ας τον ακούσουμε.
Ν.Ε. Φθιώτιδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive