Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή της υπόθεσης των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, ο Βασίλης Μηλιώνης, πρόεδρος της HELLAS POWER.Είναι ο πέμπτος κατηγορούμενος που παίρνει τον δρόμο της φυλακής για τις κατηγορίες της λαθρεμπορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.
Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες για τους υπευθύνους των εταιρειών ENERGA και HELLAS POWER, αφορούν τη μη καταβολή στις αρμόδιες κρατικές αρχές του ειδικού φόρου κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και του τέλους ακίνητης περιουσίας και την εξαγωγή των επίμαχων ποσών, που υπολογίζονται σε 200 εκατομμύρια ευρώ, σε αλλοδαπούς τραπεζικούς λογαριασμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.