Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Φωνάζουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!


Οι αυτοκτονίες,η απόγνωση και η μαζική μετανάστευση των νέων εκτός Ελλάδος είναι οι μόνοι «δείκτες» που παρουσιάζουν καθημερινά αύξηση σε μία Ελλάδα παραδομένη στον κάθε Φούχτελ(ο) κατακτητή προκειμένου αυτή να μην χάσει το ευρώ,οι μεγαλοτραπεζίτες τα κέρδη τους, ο Σαμαράς την πρωθυπουργία , ο Βενιζέλος το κόμμα του και ο Κουβέλης την μελλοντική καρέκλα της προεδρίας της Δημοκρατίας. 
Φωνάζουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας...
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive