Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κατέθεσαν στην εισαγγελία οι Ζωγραφάκης, Λιβανός. Παρέδωσαν έγγραφα σχετικά με την υπόθεση για το μαύρο χρήμα


Με άκρα μυστικότητα κατέθεσαν στην εισαγγελία, για την υπόθεση της επιχειρηματικής αντιδικίας στην οποία ενεπλάκησαν τα ονόματα των τριών πολιτικών, Ευ.Μεϊμαράκη, Γ. Βουλγαράκη και Μ. Λιάπη, οι επιχειρηματίες στον χώρο των ακινήτων, Γιώργος Ζωγραφάκης και Ιωσήφ Λιβανός.
Οι δύο επιχειρηματίες κλήθηκαν σε κατάθεση από την εισαγγελέα Πρωτοδικών, Πόπη Παπανδρέου, η οποία χειρίζεται τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από το 2010 και που σε πρώτο στάδιο αφορούσε αντιδικία τους ..με τον κατασκευαστή Γιάννη Καρούζο.
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο μάρτυρες παρέδωσαν στην εισαγγελική λειτουργό, έγγραφα σχετικά με την υπόθεση.
Στο μεταξύ, ο συνήγορος της πρώην συζύγου του κ. Καρούζου, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, επανέλαβε όσα η εντολέας του υποστήριξε, χθες, σε συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα. 
Η κ. Ρεβέκκα Σκαφτούρου υποστηρίζει ότι κανένα από τα πολιτικά πρόσωπα που καταγγέλθηκαν, δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive