Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Άλλος ένας Μυστηριώδης θάνατος στενού συνεργάτη του Άκη. Άλλοι στο χώμα, άλλοι στη φυλακή.

akisprotopalikaroΜυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός από τα πρωτοπαλίκαρα του Άκη Τσοχατζόπουλου στην Τζακάρτα. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο πρώην διευθ. σύμβουλος της εταιρίας Drumilan Βλάσης Καμπούρογλου βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας. Υπάρχουν, όπως αναφέρθηκε, ενδείξεις ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Εναντίον του Καμπούρογλου είχε ασκηθεί δίωξη για το σκάνδαλο των TOR M1 αφού η εταιρία Drumilan είχε αναλάβει να υλοποιήσει τα αντισταθμιστικά οφέλη της αγοράς των πυραύλων, όπου σύμφωνα με τη δικαιοσύνη, μεγάλο μέρος από τις μίζες είχαν περάσει μέσα...
από την εταιρία. Στην απολογία του, ο Νικόλαος Ζίγρας, εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, είχε δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκάνδαλο για το Βλάση Καμπούρογλου, μια και όπως ισχυρίστηκε, ήταν ο άνθρωπος που μετέφερε χρήματα σε βαλίτσες για τον Άκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive