Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ



Ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ θεωρεί αναγκαία την εξεύρεση μιας δίκαιης, ορθολογικής και πάνω απ΄ όλα άμεσης λύσης στο πρόβλημα που απασχολεί καιρό τώρα τους εργαζόμενους στις Γεωργικές Οργανώσεις της χώρας μας.
Στη σημερινή δυσβάσταχτη οικονομική κατάσταση πρέπει να στηρίζουμε την διατήρηση των θέσεων εργασίας των ανθρώπων που χρόνια τώρα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.Υπάρχουν απαντήσεις που πρέπει να βρίσκονται πάντα μέσα από συνεχή διάλογο με γνώμονα πάντα το σεβασμό στο θεσμό των συλλογικών διαπραγματεύσεων και την προστασία των ασφαλιστικών-εργασιακών-μισθολογικών δικαιωμάτων. Με τη συμμετοχή όλων (ΠΑΣΕΓΕΣ-ΟΣΕΓΟ) πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση και να καταβληθούν τα δεδουλευμένα....
« Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ θα είναι συμπαραστάτης στην προσπάθεια σας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων σας».
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ
ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive