Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Πανικός στη Κυβέρνηση – Άρον άρον “μαζεύουνε” την διαρροή για τα Ελληνικά νησιά


Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε φαίνεται οτι δόθηκε εντολή για “συμμάζεμα” των δηλώσεων με τις προκλητικές απαιτήσεις της Τρόικας και άμεση διάψευση απο όλες τις μεριές. Ξεχνάνε όμως τους δεκάδες εφοπλιστές !! που ακούσανε με τα αυτιά τους τα λεγόμενα του Υπουργού!

περί παράλογων απαιτήσεων της τρόικας μιλώντας στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά σήμερα το μεσημέρι ενώπιον των εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας. “Σε συνάντηση που είχα με εκπροσώπους της τρόικας ως υπουργός μου ζήτησαν να εκκενώσουμε τα ελληνικά νησιά που έχουν μέχρι 150 κατοίκους γιατί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό”, φέρεται να ανέφερε ο υπουργός. “Τους απάντησα άμεσα ότι δεν είστε καλά. Δεν το  διαπραγματευόμαστε”, φέρεται να υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive