Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Σκωτσέζα δεν έχει φάει εδώ και 4 χρόνια. ΟΧΙ λόγω Τρόϊκανών. Διαβάστε γιατί...


sokΣοκάρει η περιπέτεια της υγείας μιας 24χρονης κοπέλας, η οποία δεν μπορεί να φάει από την ημέρα που έμεινε έγκυος, από το 2008!
Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει που δεν έχει βάλει μπουκιά στο στόμα της, αφού όπως εξηγεί η ίδια από τότε που έμεινε έγκυος έχει παραλύσει το στομάχι της.
Στην αρχή που έκανε εμετούς νόμιζε ότι είναι οι συνηθισμένες πρωινές αναγούλες της εγκυμοσύνης, όμως ο καιρός περνούσε και η κατάσταση χειροτέρευε.
Από τότε που γέννησε τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Από το 2008 παίρνει τα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός από ειδική συσκευή, ενώ έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί για επτά συνεχόμενους μήνες....
Η άτυχη Σαρλίν από την Γλασκώβη πάσχει από μια πάθηση που λέγεται γαστροπάρεση και όπως λέει η ίδια είναι σχεδόν αδύνατο να συνέλθει. http://spirospero.gr/index.php/diethni/23109-skotseza-den-exei-faei-edo-kai-4-xronia-diavaste-giati

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive