Βατικανό.
Η επίσκεψη του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ΄ στο Λίβανο την επόμενη εβδομάδα είναι «μια πράξη θαρραλέα και ελπίδας για τον κόσμο» εν μέσω της σύγκρουσης μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων και της αντιπολίτευσης στη γειτονική Συρία, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Βατικανού Φεντερίκο Λομπάρντι, προς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Ο Λίβανος έχει μια ισχυρή καθολική κοινότητα και επιλέχθηκε από τον Πάπα να την επισκεφθεί από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου «πριν κλιμακωθούν περαιτέρω οι αιματηρές συγκρούσεις στη Συρία», είπε ο Lombardi.
Ο εκπρόσωπος του Ποντίφικα είπε ότι η Αραβική Άνοιξη και η κατάσταση στη Συρία, κάνουν πιο επιτακτική την ανάγκη υποστήριξης της χριστιανικής κοινότητας με την παρουσία της Εκκλησίας στην περιοχή».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.