Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ; ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟ’Ι’ΚΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ; *ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

*ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΦΙΛΩΝ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Γιατί αυτή η ψύχωση των υπαλλήλων των διεθνών τοκογλύφων του ΔΝΤ για τη μείωση των μισθών των στρατιωτικών; Μήπως στόχος είναι η πτώση του αξιόμαχου του Ελληνικού Στρατού, που επιζητούν πολλοί άσπονδοι φίλοι και εχθροί και όχι το έλλειμμα, που προφασίζονται ακόμη και οι αρουραίοι των πολιτικών ; Η Ελλάδα συνορεύει  με την Τουρκία, που είναι γνωστές οι επεκτατικές της προθέσεις . Η πατρίδα μας ούτε καν μπορεί να σκεφτεί εκπτώσεις στου τομείς της άμυνας και της ασφάλειας. Η πρώτη και κύρια κόκκινη γραμμή είναι η εδαφική   ακεραιότητα και η υπεράσπιση της ζωής των Ελλήνων. Πως δεν κόβετε αμέσως το βήχα στους τροϊκανούς  και τα αφεντικά τους κ Σαμαρά. Σας γνώριζα για πατριώτη, όταν είσαστε  ΥΠΕΞ  στη κυβέρνηση Μητσοτάκη  και την ρίξατε για το σκοπιανό. Τι άλλαξε από τότε ; ...
Μήπως ενδώσατε στους ιστορικά συμμάχους των τούρκων γερμανούς για να γίνετε πρωθυπουργός και ξοφλάτε γραμμάτια; Περιμένουμε εμείς οι έλληνες να σας δούμε για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive