Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΙΟΥ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. *ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ


*ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΦΙΛΩΝ ΕΘΝ. ΑΝΤΊΣΤΑΣΗΣ
Είναι γνωστό ότι η συμφωνία της ΛΟΖΑΝΗΣ επιτρέπει στην  Ελλάδα και την Τουρκία να έχουν από ένα προξενείο αντιστοίχως. Και ενώ η χώρα μας τηρεί τη συμφωνία η Τουρκία έχει δύο προξενεία ένα στην Θεσσαλονίκη  και ένα στην Κομοτηνή ,που βεβαίως κάποιοι  εθνοπροδότες πολιτικοί το επέτρεψαν. Εδώ και καιρό το Τούρκικο προξενείο της Κομοτηνής όχι απλώς δημιουργεί προβλήματα αλλά λειτουργεί σαν κράτος εν κράτει   παραβαίνοντας κάθε προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία λειτουργίας του και η εκάστοτε κυβέρνηση τρέμει και στη σκέψη να εφαρμόσει το νόμο.  Αφορμή για τα ποιό  πάνω λάβαμε από δημοσιεύματα του θρακικού τύπου, ότι το Τούρκικο  Προξενείο εκμεταλλευόμενο την κατάργηση αστυνομικών τμημάτων στη Θράκη...
αναθέτουν την τήρηση της τάξεως σε μειονοτικούς πολιτοφύλακες, που φέρουν στο δεξί χέρι περιβραχιόνιο με τη λέξη << COREVLI>> που σημαίνει << υπεύθυνος ασφαλείας >> Και ρωτούμε τον εντιμότατο θαρραλέο πατριώτη   κ  Δένδια. Μόνο στη ΧΑ βλέπει αντιποίηση αρχής και κάνει το παλικαράκι εντός βουλής; Τους τούρκους που ούτε καν τον υπολογίζουν μέσα στη χώρα μας και ούτε για τον τύπο δεν ζητούν άδεια έχει πάθει αχρωματοψία . Αλλά εκεί χρειάζεται κάτι άλλο να έχει,  που δυστυχώς λείπει και από αυτόν και από τον πρωθυπουργό μας, που θα έβγαζε τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους που διέλυσαν προχτές τα γραφεία των μικροπωλητών Θα μου πείτε είναι το μόνο ψέμα που μας είπε; Εδώ ξεπέρασε και τον ΓΑΠ . Ας τα βλέπουν οι Νεοδημοκράτες που τον εμπιστεύτηκαν καθώς και τους ριψάσπιδες  που τον στηρίζουν για πιθανή καρέκλα, που είναι  και  το ιδανικό της ζωή τους. Εύγε τους αυτοί είναι άνδρες με τα όλα τους,  που θέλουν  οι οπαδοί  της εσωτερικής τρόικας να τους κυβερνούν . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive