Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΩΣ μπορεί κάποιος να μην βλέπει ότι πλησιάζει νέος μεσαίωνας;;;;;;

Πώς μπορούν οι εγχώριοι "δημοκράτες" υποστηρικτἐς του ισλάμ να δέχονται τα παρακάτω;;;;;; Πώς θα δεχτούν "αναρχοαυτόνομοι" και "αντιεξουσιαστές" να τους φορέσουν φέσι και οι συντρόφισσές τους μπούργκα;;;;
Αφού "θαυμάσετε" στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα προσφερόμενα πολυπολιτισμικά και δη ισλαμικά πολιτιστικά προϊόντα που διανέμονται δωρεάν στο κέντρο των ΑΘΗΝΩΝ, δείτε το βίντεο και συγκρατήστε αυτή τη φράση που είπε ένας από τους μουσουλμάνους στο ντοκυμαντέρ....
"Μόλις η πλειοψηφία του τόπου είναι μουσουλμανική, θα αλλάξει και το Σύνταγμα της χώρας.Γιατί....  Το Ισλάμ εισβάλλει στην Ευρώπη - Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ!!
http://nea-arxh-news.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7765.html#.UFx18-M2Lhc.facebook...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΜΜΙΑΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ", ΚΑΜΜΙΑΣ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ", ΚΑΜΜΙΑΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑΣ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ να δεχόμαστε στην Ελλάδα την επιβολή ΚΑΝΕΝΟΣ. 
Ανεξι-θρησκεία = Ανεκτικότητα + θρησκεία
Το να υποστηρίζει δηλαδή κάποιος το δικαίωμα την ανεξιθρησκείας σημαίνει να ανέχεται την θρησκεία του άλλου.  Όταν ο άλλος στερεί το ίδιο δικαίωμα μήπως λέγεται νεοφασισμοναζισμός με θρησκευτική επικάλυψη;
Η ανοχή έχει και τα όρια της.
Ρωτήστε σε όποιον οίκο ανοχής θέλετε.

Δεν χρειάζεται να διερευνήσουμε το θεολογικό κομμάτι περί υπάρξεως ή  ανυπαρξίας του αλλάχ, ούτε να αναλύσουμε πως ένα θεός δίνει εντολές για σφαγές και λεηλασίες.
Ούτε βέβαια να αναλύσουμε το ότι οι αμερικοανοτραφείς "δυτικοί" χρηματοδοτούν και προωθούν το ισλάμ ως το μέσο καθυποτάξεως της Ευρώπης κυρίως, σε έναν νέου τύπου βιβλικό μεσαίωνα.
Ούτε βέβαια χρειάζεται ιδιαίτερη σοφία για να αντιληφθούμε ότι οι ταινίες και τα σκίτσα  περί ΔΗΘΕΝ προσβολής του ισλάμ είναι κατασκευασμένα για να προκαλέσουν μία ισλαμική αντίδραση.

Είναι όμως απορίας άξιον πως οι εγχώριοι ισλαμολάγνοι οι οποίοι δηλώνουν αναρχικοί, αντιεξουσιαστές και απελευθερωμένοι άθεοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!

Ίσως η ψυχιατρική δώσει τις απαντήσεις στο εγγύς μέλλον...

 Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡούλα κι όλες οι γνωστές -και wannabe γνωστές- κατ' επάγγελμα ευαισθητούλες προοδευτικούμπες που παρήλαυναν κατά της Παπαχρήστου αλλά το βούλωναν επιτηδείως στην περίπτωση της Μυρτούς, και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις φρικαλεοτήτων που έχουν κουκουλωθεί,  έχουν να πουν κάτι για όλα αυτά τα καφριλίκια στ' όνομα του μουχαμάντ (που αν ζούσε κι είχε τσίπα δεν θα ήξερε που να κρυφτεί απ' την ντροπή και την φρίκη) ή θα επαναλάβουν το γνωστό μάντραμ "Η δημοκρατία απειλείται από την ΧΑ;" 

http://i1053.photobucket.com/albums/s463/Salaminae_Blogspot/varius/298694_123078867839462_1411250132_n_zpsc604c1c6.jpg?t=1348433706

(Domocracy όπως λέμε δομοκρατία, ούτε αυτό δεν ξέρει να γράψει σωστά. Στο "death" όμως... λόγω πολιτισμού και θρησκείας σκίζει!)
"ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΩΜΟ ΙΣΛΑΜ ΕΡΧΕΤΑΙ"
γράφει το πλακάτ του μπουκαδόρου "μετανάστη" στον οποίον ο σύριζα θέλει να δώσουν αβλεπώς  άσυλο, πολιτικά δικαιώματα  και να φέρει και το σόι του!!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! 
Το όνειρο του νεοταξίτη! 
Ο τέλειος πραιτοριανός της νέας τάξης, θα του σφυρίξεις δυο μπούρδες  για τον προφήτη και θα τουν αφήσεις να τρέχει και να σφάζει ότι βρεθεί μπροστά του, IQ μπιφτεκιού και  duracell! 
Πώς να μην θέλει αυτόν τον κάφρο για "πολίτη" ο νεοταξίτης; Δεν θα κάνει τα πάντα για να μη χάσει τέτοιο κελεπούρι; και φασίστα θα σε πει και ρατσιστή, και ναζιστή και τραβεστί κι ό, τι  του περάσει απ' το νου αρκεί να κατσικώσει εδώ το "άνθος ευλαβείας".
Το ότι κάποιος που μπήκε στο σπίτι μας από την μπαλκονόπορτα και κατσικώθηκε, κάνει και φασαρία και μας λέει μέσα "ήρθα για να σκοτώσω την ελευθερία σας μέσα στο ίδιο σας το σπίτι  και να σας πατήσω κάτω με την ωμότητά μου -στην οποία δίνω και θρησκευτικό άλλοθι γιατί είμαι εντελώς ηλίθιος και δίνω δίκιο στην όποια ταινία με βρίζει- το αφήνω ασχολίαστο....



http://olympiada.files.wordpress.com/2012/09/s1-reutersmedia-net.jpg


http://olympiada.files.wordpress.com/2012/09/20120923-191916.jpg


mousoulmanoi4


mousoulmanoi1
Αυτά τα λεηλατήσαν κιόλας φαντάζομαι... να μην κάνουν και καμιά κλοπή στο όνομα της τιμής του μουχαμάντ; 

mousoulmanoi-poreia-zimies4


mousoulmanoi-poreia-zimies1


Έχετε καταντήσει την Αθήνα και όλη τη χώρα ένα τεράστιο καφροτροφείο, θερμοκήπιο ειδεχθών εγκληματιών, υπαίθριο ουροδοχείο και αφοδευτήριο.
 Αυτές οι ημέρες Παρακμής θα πάρουν το όνομά σας. Ημέρες Καμίνη, ημέρες Δένδια, ημέρες Ρουπακιώτη, ημέρες θιασωτών δανειακών, ημέρες επιτήδειων ψευτοευσθητούληδων, ημέρες κομματοσυμμοριτών που βλέπουν "κέρδος" και "ζεστό ευρωπαϊκό χρήμα" στις τσέπες τους από τις ορδές των κάφρων που βρωμίζουν και  υποβαθμίζουν ό,τι βρίσκεται γύρω τους μόνο με την παρουσία τους, που  σπάνε και καταστρέφουν μια ιερή πόλη με ιστορία 2.500 και πλέον  ετών.
Ημέρες παρακμής, δυσωδίας, κατουρλίλας,  φανατισμού, μίσους,  ηλιθιότητας, υποβάθμισης, αθλιότητας,  ξευτίλας, ντροπής, ιεροσυλίας, ημέρες τριτοκοσμικού  "πολυπολιτισμού" που μας τον φεσώσατε και μας τον κατσικώσατε στο σβέρκο με το απο-Φασίζουμε και επιβάλουμε. ΤΥΡΑΝΝΟΙ!
 Αν δεν σας αρέσει αυτή η πόλη κι αυτή η χώρα να σηκωθείτε και να  φύγετε, πάτε άλλου, ξεκουμπιστείτε επιτέλους από δω,  δεν θα μας λείψετε. Θα είναι μεγάλη ανακούφιση να ξεκολλήσετε  από πάνω μας,  βδέλες, τοξικά   βαμπίρ που μας πίνετε το αίμα.
Ευχόμαστε  να εξαφανιστείτε όλοι σας και να πάρετε μαζί σας κι αυτές τις λέρες γιατί αυτές ήρθαν εδώ χάρι σ' εσάς που τις καλέσατε και τις σταβλίζετε. Έχουν την ίδια ποιότητα και την ίδια πρόθεση απέναντι στη χώρα και στους Έλληνες  με αυτήν που έχετε εσείς,  για αυτό είναι εδώ, για αυτό και τις καλέσατε.
Και το βλέπουμε πολύ καθάρα.
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ  και τριτοκοσμική αθλιότητα που διαπράττουν οι προστατευόμενοί σας,  ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΣΕΙΣ!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ !!!
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ  ΗΘΗ, ΑΞΙΕΣ, ΙΔΑΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ...
Δεν θα στεναχωρηθούμε ουδόλως
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive