Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Φέτος το χειμώνα μπορεί συμπατριώτες μας να πεθάνουν γιατί δεν θα έχουν πετρέλαιο ή αέριο..

Φωτογραφία: Φέτος το χειμώνα μπορεί συμπατριώτες μας να πεθάνουν γιατί δεν θα έχουν πετρέλαιο ή αέριο   , ενώ αποδεδειγμένα  όλο το υπέδαφος της χώρας μας είναι γεμάτο από τα παραπάνω , αλλά δόξα τω θεώ θα παραμένουμε στο ευρώ. Ακόμη πολλοί  δεν θα έχουν να φάνε και να ντυθούν , αλλά δόξα τω θεώ θα είμαστε στο ευρώ και στην ΕΕ έστω άσιτοι και ρακένδυτοι.. Αρκετά νοσοκομεία θα κλείσουν , χιλιάδες Ελληνόπουλα θα ξεριζωθούν από μια χώρα όπου πρίν 30 χρόνια παρήγαγε τα πάντα , ενώ τώρα μόνο προδότες  γιωργάκηδες  Ελληνόφωνους πολιτικούς, αλλά δόξα τω θεώ είμαστε στο ευρώ  και  θα μας ξανασώσουν.
 Από δω και πέρα, με την αναμονή της ψηφίσεως του 3ου μνημονίου, είναι υπεύθυνος  κάθε ένας βουλευτής ξεχωριστά  που θα εκστομίσει εκείνο το εμετικό << Ναι σε όλα>> .Πρέπει ο κάθε επίδοξος  νεοπροδότης  να δεχθεί τέτοια πίεση από παντού  αυτός και το περιβάλλον του , ώστε να αναγκαστεί να μεταναστεύσει αυτός κι  όχι τα χιλιάδες Ελληνόπουλα , ξαναζώντας την 10ετία του  60  και να ακούει αυτός Καζαντζίδη  << με το σταθμό του Μονάχου  με πέταξε άχου >>.. Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε πλέον μία υποταγμένη , πειθήνια και βραδύνοα μάζα.. 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Ενώ αποδεδειγμένα όλο το υπέδαφος της χώρας μας είναι γεμάτο από τα παραπάνω , αλλά δόξα τω θεώ θα παραμένουμε στο ευρώ. 
Ακόμη πολλοί δεν θα έχο
υν να φάνε και να ντυθούν , αλλά δόξα τω θεώ θα είμαστε στο ευρώ και στην ΕΕ έστω άσιτοι και ρακένδυτοι.. 
Αρκετά νοσοκομεία θα κλείσουν , χιλιάδες Ελληνόπουλα θα ξεριζωθούν από μια χώρα όπου πρίν 30 χρόνια παρήγαγε τα πάντα , ενώ τώρα μόνο προδότες γιωργάκηδες Ελληνόφωνους πολιτικούς, αλλά δόξα τω θεώ είμαστε στο ευρώ και θα μας ξανασώσουν.
Από δω και πέρα, με την αναμονή της ψηφίσεως του 3ου μνημονίου, είναι υπεύθυνος κάθε ένας βουλευτής ξεχωριστά που θα εκστομίσει εκείνο το εμετικό "Ναι σε όλα" .
Πρέπει ο κάθε επίδοξος νεοπροδότης να δεχθεί τέτοια πίεση από παντού αυτός και το περιβάλλον του , ώστε να αναγκαστεί να μεταναστεύσει αυτός κι όχι τα χιλιάδες Ελληνόπουλα , ξαναζώντας την 10ετία του 60 και να ακούει αυτός Καζαντζίδη:. "Στο σταθμό του Μονάχου με πέταξε άχου".. 
Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε πλέον μία υποταγμένη , πειθήνια και βραδύνοη μάζα..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive