Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΣ, ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ.ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ

3 σχόλια:

  1. βορειοηπειρωτης αργυρη. ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ. φοραει και σταυρο εξαλλου.το θεμα το "ανακαλυψε" γνωστοτατο προβοκατορικο-πρακτορικο ιστολογιο διαμορφωσης αριστερης γνωμης.γνωριζεις ποιο ειναι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πρόκειται για Αλβανό αλλά για Βορειοηπειρώτη. Δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος ομογενής που έχει ξένο ον/μο. Το καθεστώς χότζα είχε αλλάξει τα ον/μα σε πολλούς Έλληνες. Κια στο ΛΑΟΣ υπηρχε παλιότερα η και τωρα ένας ομογενής Βορειοηπειρώτης με ξένο όνομα, αλλά Έλληνας σε κάθε περίπτωση. Όσον αφορά τα εν λόγω καλλιστεία, σε αυτά τα καλλιστεία του 2012, ήτνα παρόντες και βορειοηπειρώτες, ενώ νικήτρια ανεδείχθη μια 16χορνη Ελληνίδα Βορειοηπειρώτισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδέλφια ο κ. Αργύρης δεν είναι βασικός διαχειριστής, είναι στην ομάδα και χαίρει άκρας εκτιμήσεως όλων μας για την δουλειά που κάνει. Σωστά και ο ΛΑΟΣ είχε & έχει αρκετά ανάξια στοιχεία. Οι αγωνιστές τα λέγανε αλλά ποιός τους άκουγε; Το ίδιο δεν πρέπει να κάνει η ΧΑ καλό είναι πριν σκάσουν βόμβες να λέγονται τα πάντα και να διορθώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive