Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το σχέδιο του κ. «Γυαλιστερού» για να κρατήσει… τζάμι την Αθήνα στην απεργία της Τετάρτης

syntagma-vouli-matΕπί ποδός πολέμου βρίσκονται οι επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και ο ίδιος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας (ο επιλεγόμενος και «Γυαλιστερός») προκειμένου να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενα έκτροπα στην απεργιακή κινητοποίηση που οργανώνει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη. «Νερό αντί δακρυγόνων» είναι η φράση που ακούγεται στα γραφεία του υπουργείου στο γκρίζο κτίριο της οδού Κανελλοπούλου (Κατεχάκη για τους μη μυημένους). Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το diktionews.gr ο αστυνομικός σχεδιασμός προβλέπει ναι μεν τον εφοδιασμό των ανδρών των ΜΑΤ με χημικά όχι όμως και τη χρήση τους – και μάλιστα αλόγιστη – όπως συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν..

Αντί λοιπόν για χημικά ο κ. Δένδιας και οι επιτελείς του προκρίνουν τη λύση του νερού.
Ήδη βρίσκονται στα χέρια της ΕΛΑΣ τέσσερα οχήματα τύπου «Αίαντας» τα οποία έχουν χωρητικότητα 5,5 τόνων νερού το καθένα και μπορούν να εξαπολύσουν νερό με μεγάλη δύναμη ώστε να ανασχεθεί ενδεχόμενη έφοδος διαδηλωτών προς τις αστυνομικές δυνάμεις που θα έχουν ζώσει τη Βουλή.
Η ανάσχεση μέσω των οχημάτων αυτών σε συνδυασμό με τους γνωστούς σε όλους μας πλέον φράκτες, θεωρείται ότι προσφέρουν την απαιτούμενη ασφάλεια για το κτίριο της Βουλής.
Βέβαια, επειδή πολλά ακούγονται, ακόμη δεν έχει αποφασιστεί εάν μέσα στους 5.5 τόνους νερού που θα έχει κάθε όχημα θα διαλυθεί και χρωματιστή μπογιά ώστε να γίνεται πιο εύκολη η... σήμανση των «ταραξιών» και κατ' επέκταση η σύλληψή τους.
Σημειωτέον βέβαια ότι υπάρχει και η άλλη... τάση στο επιτελείο της ΕΛΑΣ, αυτή δηλαδή των ανώτατων αξιωματικών οι οποίοι θεωρούν ότι ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης των διαδηλωτών είναι τα χημικά και τα γκλομπς των ΜΑΤ.
Η τελική απόφαση θα... φανεί το πρωί της Τετάρτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive