Νεκρούς βρήκε τους δυο γιους της, ηλικίας 57 και 54 ετών, σε διαμέρισμα στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, η ηλικιωμένη μητέρα τους. Ο 57χρονος φέρεται να μαχαίρωσε μετά από καβγά τον αδερφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε χθες το μεσημέρι, όταν η μητέρα μπήκε στο διαμέρισμα και αντίκρισε τους δύο γιούς της νεκρούς, φέροντες τραύματα στο σώμα τους.
Όπως έγινε γνωστό, μετά από οικογενειακό καβγά, ο 57χρονος μαχαίρωσε στον θώρακα και στην κοιλιά τον αδελφό του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο μαχαίρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.