Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

AYTOI ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ


Μετά από μία τεράστια πανελλαδική αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κωδική ονομασία '' Δούρειος Ίππος'' για την καταπολέμηση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου, συνελήφθησαν 13 άτομα σε 6 πόλεις με κακουργηματικές κατηγορίες, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών ακόμα ατόμων.
Οι έρευνες κράτησαν  6 μέρες και διενεργήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Γιαννιτσά, Ρόδο και Κρήτη από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ο ι ψηφιακές έρευνες έγιναν μέσω  του ειδικού προγράμματος (λογισμικό)  TLO που διαθέτει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Συγκεκριμένα με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθησαν 13...

άτομα από 21 έως 56 ετών, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, από τα οποία 9 συνελήφθησαν στην Αθήνα και από ένα στην Ξάνθη, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιαννιτσά, τη Ρόδο και την Κρήτη.
Επιπλέον, για άλλους 3 Έλληνες, σχηματίστηκαν ανεξάρτητες δικογραφίες με αντίστοιχες κατηγορίες.
Με σχετικές τώρα διατάξεις της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας πέντε εκ των συλληφθέντων σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της προμήθειας, κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου, κατ' εξακολούθηση και κατά συνήθεια, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους. Πρόκειται για τους :
Μπαλτά Νικόλαο του Δημητρίου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1977, στην Αθήνα, κάτοικο Αττικής.
Οικονόμου Παντελή του Γεωργίου και της Φεβρωνίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1956 στο Ηράκλειο Κρήτης, κάτοικο Αττικής.
Οικονόμου Γεώργιο του Παντελή και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1988 στο Μαρούσι Αττικής, κάτοικο Αττικής.
Οικονόμου Ευστάθιο- Ιωάννη του Παντελή και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1991 στο Μαρούσι Αττικής, κάτοικο Αττικής.
OZ ADNAN  του HASAN και της HALIME, ο οποίος γεννήθηκε το 1967 στην Τουρκία, κάτοικο Αττικής.


1 σχόλιο:

  1. και πάλι επαναλαμβάνω.
    Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά .θεωρώ ότι πρέπει να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ δωρητές σώματος ,όχι να επαναφέρουμε την θανατική ποινή.
    Δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωούλα και την παιδική ψυχή; Ένταξη ως δωρητές σώματος θα αποκαταστήσουν την ζωή και την υγεία άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive