Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Άνω κάτω τα υπουργεία εξωτερικών, Ελλάδος και Αγγλίας, η ιντερπόλ και η ΕΛ.ΑΣ για μια απίστευτη ιστορία στο Μαζαράκι Ιωαννίνων


Μια απίστευτη και μαζί συγκλονιστική ιστορία  εκτυλίχθηκε χθες στο χωριό Μαζαράκι των Ιωαννίνων. Για την επιχείρηση κινητοποιήθηκε η ιντερπόλ και η αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων και έχει ως εξής: Πρωταγωνίστρια μια γυναίκα Αγγλίδα παντρεμένη με έναν Αλβανό με τον οποίο είχε ήδη ένα παιδί και ήταν έγκυος στο δεύτερο. Η γυναίκα μαζί με την οικογένειά της έφτασε στο χωριό Μαζαράκι προερχόμενη από την Αλβανία πατρίδα του συζύγου αφού είχαν πάει νωρίτερα στην Αγγλία την πατρίδα της. Στο χωριό όμως δεν της άρεσε και ήθελε να φύγει, προσπάθησε λοιπόν να επικοινωνήσει με την οικογένειά της στην Αγγλία, ωστόσο ο σύζυγός της της απαγόρευσε την επικοινωνία και της πήρε και το κινητό...
από το φόβο μήπως τον εγκαταλείψει και πάρει μαζί και το παιδί.
Έτσι η γυναίκα απομονωμένη στο χωριό δεν καταφέρνει να επικοινωνήσει με την Αγγλία.
Όμως γρήγορα το μυαλό της πήρε στροφές και μέσω του Wi-fi του χωριού και του διαδικτύου κατάφερε να στείλει μήνυμα στους δικούς της λέγοντάς τους ότι την κρατά άνδρας της ...φυλακισμένη και δεν την αφήνει να φύγει.
Έντρομοι οι δικοί της από το μήνυμά της ενημερώνουν την ιντερπόλ η οποία με τη σειρά της ειδοποιεί τις ελληνικές αρχές και το υπουργείο εξωτερικών.
Αμέσως στήνεται μεγάλη επιχείρηση από την αστυνομία των Ιωαννίνων και στο χωριό σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να ελευθερώσουν την γυναίκα που είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου.
Όλη τη νύχτα διήρκησε η επιχείρηση και το πρωί οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον Αλβανό σύζυγο και εντοπίζουν τη γυναίκα του η οποία είναι καλά στην υγεία της όπως και το παιδί.
Συνελήφθη ο Αλβανός αλλά η γυναίκα τους εξήγησε στους αστυνομικούς ότι δεν ήταν φυλακισμένη ούτε κακοποιημένη απλά δεν της επέτρεπε να επικοινωνήσει με τους δικούς της στην Αγγλία και κατάφερε μέσω του ίντερνετ να τους ειδοποιήσεις λέγοντας ότι είναι φυλακισμένη στο χωριό.
Μάλιστα δεν ζήτησε την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του.
Τελικά η επιχείρηση ολοκληρώθηκε, δύο χώρες αναστατώθηκαν όπως και οι αστυνομικές δυνάμεις χωρίς να είναι η γυναίκα φυλακισμένη, αλλά εξαιτίας του φόβου της ότι μπορεί να μην έβλεπε ποτέ τους δικούς της επειδή ο άνδρας της δεν την άφηνε να επικοινωνήσει μαζί τους

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ. Η ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΟ ΑΓΓΛΙΔΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΤΟΑΛΒΑΝΟ ΤΟΝ ΓΕΥΤΙΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΡΧΗ ΥΠΗΡΧΕ.ΚΑΡΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ .ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive