Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Μ.Κ.Ο. ΧΡΥΣΩΘΗΚΕ ΜΕ 500.000 EYΡΩ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ !


-Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί και δεν άφησε αυτή την ευκαιρία να πάει … χαμένη . Η οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που λυμαίνεται το Ελληνικό κράτος για άλλη μια φορά μας έδειξε …. Πόσο σκέφτεται τον … Ελληνικό λαό…
Και φυσικά αυτή τη φορά δια του αντιπροσώπου της το καλό παιδί το δήμαρχο μας.
Ο δήμαρχος λοιπόν Κος ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ...

ταχέως έφερε συζήτηση με σχετικό θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και πέρασε ποσό 500.000ε …. για Μ. Κ. Ο υπέρ του ιδρύματος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..
Μια οικογένεια με τόσα δισεκατομμύρια , που παππούδες , πατεράδες , εγγόνια δισέγγονα , τρισέγγονα , έχουν διορισθεί στο δημόσιο και ζούνε και αυτοί από τον δημόσιο κορβανά . Και το οξύμωρο είναι παραμυθιάζουν τον ελληνικό λαό πως έχουν τις σωστές λύσεις για να μας σώσουν , μη υπολογίζοντας πως ο εργαζόμενος , ο συνταξιούχος , κλπ μαστίζονται από την κρίση , στερείται ο ελληνικός λαός και περνά δύσκολες στιγμές .
Όλα αυτά λοιπόν τα υλοποίησε το όργανο του και …. Κολλητός , ο πολύς δήμαρχος μας , … Δ . Χατζηδάκης που βρισκόμαστε σε έρευνα για το που και πότε διόρισε την οικογένεια του ….
Μας κλαίγετε και αυτός ( σε προεκλογική συγκέντρωση) πως και αυτού του έκοψαν την σύνταξη….
Για όλους εμάς που φωνάζουμε  ερευνούμε τα τεκταινόμενα του δημάρχου και αρκετών συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης που αρχικά να σκέπτονται και να προβληματίζονται.
Ό Δήμαρχος φοβούμενος την κριτική για να μην λάμψει η αλήθεια στο Παλαιό Φαληρικό σαν αυτοκράτωρ καλεί μερικούς ανεγκέφαλους δημοτικούς συμβούλους  γενίτσαρους του , σε συνεδριάσεις και απαιτεί να μην λένε ούτε καλημέρα σε όποιον έχει διαφορετική φωνή από αυτόν…
Έχουμε ξαναπεί για την αλαζονεία του ανθρώπου και θα το ξαναλέμε….
Θέλει όλοι να ζουν στο σκοτάδι , και όχι στο φώς , …. Και να λένε ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ
Αλλά χωρίς να το γνωρίζει ….. ο βασιλεύς είναι με πήλινα πόδια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive