Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η πατρίδα…


Το μήνυμα που στέλνει η νέα κυβέρνηση προς εργαζόμενους και συνταξιούχους, διά στόματος υφυπουργού Εργασίας, Νίκου Νικολόπουλου, είναι σαφές: «Δεν θα είναι εύκολο να μη μειώσουμε κι άλλο μισθούς και συντάξεις»… Οι φρούδες ελπίδες της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών για καλύτερες ημέρες με τη νέα κυβέρνηση, εξαϋλώνονται πριν καν προλάβει να αναλάβει καλά – καλά τα καθήκοντά της. Και επειδή οι λαοί που δεν έχουν μνήμη δεν έχουν και μέλλον, υπενθυμίζουμε ότι ένα από τα βέτο που είχε θέσει ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ήταν να μην μειωθούν ούτε κατ΄ελάχιστο οι μισθοί και οι συντάξεις…
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης γνωρίζει πολύ καλά την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν οι Ελληνες πολίτες και παραμένει ανελλιπώς δίπλα τους, προασπίζοντας τα συμφέροντά τους. Παράλληλα, επειδή διαβλέπει τα χειρότερα που έρχονται με την παθητική στάση των κομμάτων που συγκροτούν την κυβέρνηση, χτυπά το «καμπανάκι του κινδύνου»: «Ευχολόγια και παρακλήσεις δεν είναι η ενδεδειγμένη συνταγή απέναντι στην Τρόϊκα και τα αφεντικά της. Χρειάζονται σκληρές διεκδικήσεις που τις ευνοούν οι επικρατούσες στο Νότο οικονομικές συνθήκες». Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, για μια ακόμη φορά, δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα για να μπορέσει να βγει από την δίνη των σοβαρών προβλημάτων… Και δυστυχώς η απουσία του από την Βουλή εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για την πατρίδα μας… Οσο για τους  ψηφοφόρους εκείνους που παρασύρθηκαν από τον φόβο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, θα υπενθυμίσουμε την ρήση του Οσκαρ Ουάϊλντ «πείρα είναι το όνομα που δίνουμε στα λάθη μας…».
ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΟ…ΣΘΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive