Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Απίστευτο κύκλωμα: 80 – 100 ευρώ, «μαύρα», για το Ε 9 του αντιδίκου!


taxisnetΈνα απίστευτο κύκλωμα «μαύρου» χρήματος αποκαλύπτει σήμερα το diktionews.gr.
Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών – κυρίως δε δικηγόρων, εάν επιθυμούν να μάθουν τα περιουσιακά στοιχεία ενός αντιδίκου από το Ε 9 της φορολογικής δήλωσής του αρκεί να έρθουν σε επαφή με τον... κατάλληλο υπάλληλο μιας ΔΟΥ ο οποίος έναντι 80 – 100 ευρώ θα τους δώσει τα πλήρη στοιχεία που ζητούν...

Η «βιομηχανία» αυτή ανθεί εδώ και χρόνια όμως ουδείς από τους εφοριακούς έχει πει το παραμικρό αφού οι περισσότεροι λειτουργούν ως συντεχνία και αποφεύγουν να εκθέσουν τους συναδέλφους τους. Εφοριακός από τον οποίο ζητήθηκε από το diktionews.gr ανώνυμα να εξηγήσει πώς λειτουργεί το σύστημα, είπε: «Τη μέθοδο αυτή χρησιμοποιούν ιδιαίτερα οι δικηγόροι οι οποίοι επιθυμούν να μάθουν τα περιουσιακά στοιχεία αντιδίκων τους προκειμένου να προχωρήσουν σε κατασχέσεις σε ανάλογες υποθέσεις.
Έρχονται λοιπόν σε επαφή με επίορκους εφοριακούς οι οποίοι με το ΑΦΜ του αντιδίκου βρίσκουν τα στοιχεία που τους ζητούνται. Κάτι το οποίο είναι πολύ εύκολο εάν ο ΑΦΜ πληκτρολογηθεί στο σύστημα taxis. Το 80άρι ή το 100άρι έχει την... αξία του αφού οι υπάλληλοι δεν μπορούν να «δουν» το Ε 9 όσων φορολογούμενων δεν ανήκουν στη δική τους ΔΟΥ. Έτσι απαιτείται η... εξεύρεση υπαλλήλου από τη συγκεκριμένη εφορία του αντιδίκου και μόνο».
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό λοιπόν υπάρχουν εφοριακοί οι οποίοι αποκομίζουν – στη χειρότερη περίπτωση – πάνω από 1000 ευρώ μηνιαίως και αυτά «μαύρα» χωρίς να συνυπολογίζονται τα αδικήματα τα οποία πέφτουν χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού συστήματος του υπουργείου Οικονομικών, με τον τρόπο αυτό!
Το χιλιάρικο αυτό έχει να κάνει με έναν εφοριακό ο οποίος εργάζεται σε μια μικρή εφορία. Σκεφτείτε απλά το... πάρτυ που γίνεται σε μεγάλες εφορίες της χώρας! http://diktionews.gr/koinonia/2587---80--100--lr----9---

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive