Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Περί δήθεν αποχώρησης


ΛΑΟΣ / Ν.Ε. Ηρακλείου Γραφείο Τύπου  Προς άρση τυχόν εντυπώσεων στους πολίτες, που ενδεχομένως δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες, ο Ν. Κοσόγλου, ο οποίος φέρεται σήμερα ως αποχωρών από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, έχει απομακρυνθεί από τις τάξεις μας εδώ και πάνω από τρία χρόνια. Από τότε δε έχει διακοπεί και κάθε επικοινωνία μαζί του. Επομένως, η σημερινή του υποτιθέμενη αποχώρηση και προσχώρηση σε κόμμα που ακροβατεί στα όρια της νομιμότητας και της παρανομίας, μόνο ως το ανέκδοτο της ημέρας μπορεί να εκληφθεί.Φαίνεται ότι η διαρροή ψηφοφόρων από το συγκεκριμένο κόμμα προς τον ΛΑΟΣ είναι πλέον ιδιαίτερα σοβαρή και κρίθηκε αναγκαίο να επιστρατευθούν ακόμα και επικοινωνιακά τεχνάσματα προκειμένου να ανακοπεί. 

1 σχόλιο:

  1. Ο Κος Κοσόγλου κάποτε μάζευε χρηματα από όλους εμάς (γυρω στο 2008) για να σταματήσει τις "διακοπές" του στην ... Νεάπολη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive