Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Φούλη-Γκόλφω Κούρταλη:Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.


 Διανύουμε δύσκολες μέρες, από πολλά στόματα το ακούμε καθημερινώς.
Για άλλους δύσκολες μέρες είναι η ανεργία που μαστίζει κυρίως τους νέους, για άλλους η εγκληματικότητα, για πολλούς το αβέβαιο μέλλον της Πατρίδας.
Ναι πραγματικά, όλα αυτά είναι προβλήματα που ακούμε καθημερινά και που επίσης καθημερινά ακούμε πολλούς πολιτικούς πως σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν. 
   Δεν έχω ακούσει να μιλάνε όμως για το θέμα της οικογένειας. Και δε μιλώ για το καλάθι της νοικοκυράς που είναι καθημερινό μεν πρόβλημα αλλά όχι το μόνο. Το τεράστιο ζήτημα που κανείς δεν αναφέρεται, είναι το πως θα στηριχθεί η ελληνική οικογένεια προκειμένου να μεγαλώσει η ίδια και κατ' επέκταση και η πατρίδα τουλάχιστον όσον αφορά τους πληθυσμιακούς συσχετισμούς με το ξένο στοιχείο που ήρθε εδώ χωρίς κανένας να του το ζητήσει.
   Κάποτε η μάνα ήταν σπίτι και μεγάλωνε τα πάνω από τρία  παιδιά της....
Σήμερα με τον φόβο της απόλυσης τα ζευγάρια δεν τολμούν να σκεφτούν ούτε καν το ένα παιδί. 
   Εδώ λοιπόν, θα πρέπει  η πολιτεία να δείξει την ευγνωμοσύνη της στο ζευγάρι που δημιουργεί ένα νέο ελληνόπουλο. Θα έπρεπε να δίνει την οικονομική δυνατότητα στα ζευγάρια να τεκνοποιούν όσα περισσότερα παιδιά μπορούν. 
   Δε μπορεί να παίρνουν άνθρωποι μαϊμού - συντάξεις και να κόβουν παροχές και επιδόματα από οικογένειες με παιδιά.
   Τα χρόνια που πέρασαν και οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν, άλωσαν την ελληνική οικογένεια, έδιωξαν την μάνα από το σπίτι αναγκάζοντάς την να βγει να δουλέψει και συντοχρόνως απώλεσε η οικογένεια κάθε ηθική που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Αλώθηκε από τη στιγμή που έπαψαν στα σχολειά μας να τους διδάσκουν την πραγματική ιστορία και να τους μιλούν για συνωστισμούς. Αλώθηκε τη στιγμή που έπαψαν οι δάσκαλοι να τονώνουν το εθνικό συναίσθημα των παιδιών μας.  Αλώθηκε την ώρα που η πίστη σε Χριστό και Ελλάδα έπαψαν να έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία με αποφάσεις πάντα εκείνων που είχαν τις τύχες των Ελλήνων στα χέρια τους. Και τι κατάφεραν με όλα αυτά; Να ενδιαφέρει πλέον την ελληνική οικογένεια όχι το πώς η Πατρίδα θα ανακάμψει, θα γίνει λαμπρή όπως άλλοτε αλλά το κατοστάευρω που κόπηκε από τον μισθό. Δικαιολογημένο; Ναι, θεμιτό όμως όχι.
    Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, τείνουμε να γίνουμε η χώρα των γερόντων την στιγμή που οι αλλοδαποί στη χώρα μας γεννούν τουλάχιστον τρία παιδιά.
  Τι πρέπει να γίνει λοιπόν; Να γίνουμε είδος προς εξαφάνιση για να καταλάβουμε το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουμε; 
   Θα αφήσουμε να πετύχουν τα ξένα κέντρα αποφάσεων και να καταστρέψουν το έθνος μας (γεγονός που δεν κατάφεραν μετά από τόσους πολέμους) μέσω της επιμιξίας που προσπαθούν να μας επιβάλουν ; 
   Ας θέσουμε λοιπόν ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων μας την ελληνική οικογένεια προκειμένου να τη βοηθήσουμε αλλά και να μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε τη Πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive