Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ρωσία : Χάος αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ

Αντιμέτωπος με την πιθανότητα πολιτικής αστάθειας θα βρεθεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην περίπτωση που η Ελλάδα εγκαταλείψει την ευρωζώνη, γεγονός που θα προκαλέσει μεγαλύτερη ύφεση και θα «βυθίσει» τις τιμές του πετρελαίου, σύμφωνα με το Κέντρο Στρατηγικών Σπουδών της Μόσχας, που επικαλείται το Bloomberg.
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Κέντρου, Μικαϊλ Ντμιτρίεβ σε συνέντευξή του εκτίμησε ότι, η πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ξεπερνάει το 50%. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε σήμερα, η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης διεθνώς, θα αυξήσει τον κίνδυνο πολιτικής αστάθειας για τον Ρώσο Πρόεδρο...
«Αν η σημερινή τάση συνεχιστεί, τότε θα δούμε κλιμάκωση της πολιτικής δυσαρέσκειας στο πρόσωπο του Πούτιν από την μια και οικονομικής κρίσης από την άλλη», ανέφερε ο Ντμιτρίεβ. Και πρόσθεσε ότι, αυτά μπορούν να οδηγήσουν στην απώλεια ελέγχου από τον Πούτιν και ενδεχομένως σε έναν χαοτικό πολιτικό μετασχηματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive