Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Παρουσίαση υποψηφίων: Ο σατανιστής


Οι εκλογές πλησιάζουν και οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής πρέπει να ξέρουν ποιόν θα «σταυρώσουν». Για να τους διευκολύνουμε, θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής. Καθώς το θέμα αφορά το «σταύρωμα», ξεκινάμε από τον υποψήφιο που θα ενοχληθεί περισσότερο από την χρήση του σταυρού.
Όπως είναι ευρύτερα γνωστό, ο Μιχαλολιάκος παλαιότερα δήλωνε ανοιχτά λάτρης του Εωσφόρου, έγραφε σε βιβλία για την έλευση του Αντιχρίστου και έγραφε ποιήματα για ανθρωποθυσίες στον Σατανά. Πολλοί άσχετοι που δεν γνωρίζουν τίποτα για ότι συμβαίνει στην Χρυσή Αυγή, όμως νομίζουν ότι αυτά τα έκανε ο Μιχαλολιάκος μόνο στο παρελθόν και ότι τώρα πλέον έχει σταματήσει να στηρίζει τον Σατανισμό.
Κάνουν λάθος... Δείτε ποιόν διόρισε ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος, με προσωπική του απόφαση, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής στο 7ο Συνέδριο. Πρόκειται για τονΓιώργο Γερμενή, γνωστό με το ψευδώνυμο «Καιάδας», που μάλιστα θεωρείται ο ηγέτης της σατανιστικής μπάντας «Naer Mataron»! Οι φωτογραφίες από μόνες τους προκαλούν σοκ. Επειδή όμως πιθανόν κάποιος πει πως το κάνουν για ... πλάκα και χάριν του θεάματος, βρήκαμε μία συνέντευξη του «Καιάδα», όπου εξηγεί τις απόψεις του.
- Πιστεύετε ότι οι πολιτικές απόψεις έχουν θέση στο black metal;
Ας είμαστε ρεαλιστές. Τίποτε δεν μένει αγνό όταν «μολύνεται» από το ανθρώπινο μυαλό. Όπου και να κοιτάξεις πολιτικές απόψεις θα δεις ακόμα και αν ακούς Madonna, Elton John, Ministry, Napalm Death, Kreator ή Bob Marley. Όλοι οι παραπάνω στέλνουν πολιτικά μηνύματα μέσω της μουσικής τους. Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. Ο Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα, όπως και ο Varg. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει. Αν κάποιος το σταματήσει αυτό οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη-ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας.
- Συμφωνείς με την ετικέτα του εθνικιστικού black metal;
Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους; Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει την μουσική του όπως θέλει. Μόνο οι Έλληνες πιστεύουν αυτές τις ηλίθιες ταμπέλες, κανένας άλλος! Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας.
Στις εκλογές που έρχονται ο σατανιστής Γερμενής θα είναι υποψήφιος στην Β’ Αθηνών με την Χρυσή Αυγή. Εμπρός «ελληνορθόδοξοι» της πλάκας, τρέξτε να εκλέξετε σατανιστή στην Βουλή! Εκτός από το Ευαγγέλιο (για τους ορθόδοξους) και το Κοράνι (για τους μουσουλμάνους της Θράκης), θα χρειαστεί και η «Σολωμονική» (η βίβλος των σατανιστών) για την ορκωμοσία των νέων βουλευτών.

2 σχόλια:

  1. ξεχάσαμε Βενιζέλο και Σαμαρά που οδηγούν σε πείνα - εξέγερση και εξαφάνιση της χώρας και ασχολούμαστε με το 3-5%, κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε Σιδερη, καλυτερα με τους "σατανιστες" παρα με την μπαρμπα , το παπαδημο , τον παπαμιχαηλ, χατζαρα και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις. Απο την αλλη εβδομαδα που θα βλεπετε την βουλη με τα κυαλια, θα εχετε πολυ χρονο να ασχολειστε με την Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive