Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Επαφές ΠΑΟΚ με τον οικονομικό διευθυντή του Ιβαν Σαββίδη


Από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας άρχισαν οι επαφές των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ με τον οικονομικό διευθυντή των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη
Τις επαφές κάνει από τη πλευρά του ΠΑΟΚ ο οικονομικός σύμβουλος Άλκης Μαυροφρύδης ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας που βρισκόταν στη Αθήνα για το συμβούλιο της Λίγκας είχε ενημέρωση για τις επαφές.
Ο οικονομικός διευθυντής του Ρώσου Ιβάν Σαββίδη έχει εξουσιοδοτηθεί να ελέγξει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να ανάψει το πράσινο φώς για να εγκριθεί απο τη πλευρά του Ρώσου, το δάνειο των 2 εκατομμυρίων ευρώ που είχε υποσχεθεί.. πως θα δώσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Κανείς ασφαλώς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα, απλά οι επιτελείς του ΠΑΟΚ περιμένουν τις συγκεκριμένες κινήσεις και κυρίως τις πράξεις των υποψηφίων επενδυτών για να μπορέσει να ανασάνει οικονομικά η ΠΑΕ τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Αξίζει να σημειωθεί πως οι επαφές των δύο πλευρών που γίνονται με άκρα μυστικότητα, πραγματοποιούνται εκτός γηπέδου Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive