Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αποκλειστικό: Ούτε το τηλέφωνο δεν σήκωσε η Αλέκα


diktionews papariga_phone_085Όλο το πρωί τα στελέχη του ΚΚΕ διέρρεαν στον Τύπο ότι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, περίμεναν πως και πως το τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα στην Αλέκα Παπαρήγα, μόλις ο πρώτος λάμβανε τη διερευνητική εντολή από τον Κάρολο Παπούλια. Τελικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε την εντολή στον κ. Τσίπρα και αυτός - όπως άλλωστε είχε δηλώσει - έσπευσε να τηλεφωνήσει στην Αλέκα Παπαρήγα προσδοκώντας το... ανέλπιστο. Αυτό όμως που αποκαλύπτει τοvdiktionews.gr είναι ότι η κ. Παπαρήγα ούτε καν σήκωσε το τηλέφωνο για να απαντήσει στις συνεχόμενες κλήσεις του Αλέξη Τσίπρα, κάτι το οποίο μοιάζει αρκετά κωμικοτραγικό, δεδομένων των κρίσιμων περιστάσεων που ζούμε,...
αλλά και του γεγόνοτος ότι η κ. Παπαρήγα απάντησε στο αντιστοιχο τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρα.Σίγουρα αυτή δεν είναι η καλύτερη δυνατή στάση του ΚΚΕ, αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στο πολιτικό σκηνικό αφού ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρώτος ηγέτης της Αριστεράς μετά τον αείμνηστο Χαρίλαο Φλωράκη, ο οποίος λαμβάνει διερευνητική εντολή από τον ανώτατο Πολιτειακό Άρχοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive