ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ...
Ο Γιώργος Γερμενής διορίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής με προσωπική απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, στο πρόσφατο 7ο συνέδριο.
ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ:
«Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και... η αρχαιότητα»
Αύγουστος 2009 μίλησε στο rockap.gr για το αντιχριστιανικό πνεύμα που διακρίνει την μπάντα του.
«ΑΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΈΣ. ΤΊΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΈΝΕΙ ΑΓΝΌ ΌΤΑΝ "ΜΟΛΎΝΕΤΑΙ'' ΑΠΌ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΜΥΑΛΌ. ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΆΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΑΠΌΨΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΎΣ MADONNA, ELTON JOHN, MINISTRY, NAPALM DEATH, KREATOR Ή BOB MARLEY. ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΣΤΈΛΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΉΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ BLACK METAL ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΌ ΌΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΉ, ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΆ ΤΗΝ ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΎ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΕΝΌΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΥ. O EURONYMOUS (MAYHEM) ΈΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΌΠΩΣ ΚΑΙ Ο VARG. Η ΜΟΥΣΙΚΉ ΕΊΝΑΙ Η ΈΚΦΡΑΣΗ ΚΆΘΕ ΆΡΡΩΣΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΜΥΑΛΟΎ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΆΣΕΙ Ό,ΤΙ ΜΉΝΥΜΑ ΘΈΛΕΙ. ΑΝ ΚΆΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΑΥΤΌ, ΟΔΗΓΟΎΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΊΑ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΗ ΟΜΑΛΉ, ΔΙΌΤΙ ΣΤΑΜΑΤΆ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΜΥΑΛΌ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΛΑΒΏΝΕΙ. ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΒΟΤΟΜΉΣΟΥΝ ΚΙΌΛΑΣ», ΕΊΠΕ ΌΤΑΝ ΡΩΤΉΘΗΚΕ ΑΝ ΕΆΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΑΠΌΨΕΙΣ ΈΧΟΥΝ ΘΈΣΗ ΣΤΟ BLACK METAL.
Υ.Γ: Τώρα ΈΛΛΗΝΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΕ, που εκπροσωπείσαι σωστά, σίγουρα ατενίζεις το μέλλον σου με αισιοδοξία... Εξάλλου, τώρα, σίγουρα θα σε βοηθήσει ο Θεός και η Παναγία παρά ότι ΕΣΥ επέλεξες για σένα και τα παιδιά σου ΑΥΤΟΣ να ορίσει το παρόν και μέλλον τους....
ανάρτηση Από τον S'extreme κατάσταση