Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Δήλωση του Κ. Αϊβαλιώτη, 1ου σε σταυρούς υποψηφίου του ΛΑΟΣ στην Β΄Αθηνών


«Σας ευχαριστώ που σταθήκατε όρθιοι.Είμαστε μαθημένοι μόνο στα δύσκολα»
Μόνο τα δύσκολα έχουμε αντιμετωπίσει αυτά τα χρόνια.Ποτέ δεν μας χαρίστηκε κάτι, ούτε τα πράγματα μάς ήρθαν ποτέ βολικά. Την λέξη «τύχη» δεν την ξέρουμε . Μάθαμε μόνο  τις λέξεις «προσπάθεια» και «αγώνας». Τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών δείχνουν ότι έρχομαι καθαρά 1ος στην Β΄Αθηνών, έχω το μεγαλύτερο (σε απόλυτους αριθμούς) αριθμό ψήφων ανάμεσα σε όλους τους υποψηφίους του ΛΑΟΣ πανελληνίως  και κάνω νέο ρεκόρ, συντρίβοντας  την προηγούμενη εκλογική επίδοση  που κατείχε ένας από τους γνωστούς  «λιποτάκτες» του ΛΑΟΣ...
Ενα μεγάλο «ευχαριστώ»,λοιπόν, σε όλους όσοι με ψήφισαν και στήριξαν τον ΛΑΟΣ , αντιστεκόμενοι  στις απειλές, τον λαϊκισμό και την πρωτοφανή επίθεση προπαγάνδας εναντίον του Κόμματος. Σήμερα, λοιπόν, η νέα Βουλή δεν θα έχει Καρατζαφέρη. Θα έχει, όμως Ρεπούση(!). Δεν θα έχει Αϊβαλιώτη.Θα έχει,όμως, την …σύζυγο του Μιχαλολιάκου που εξελέγη βουλευτής(!). Δεν θα έχει Πολατίδη, Χρυσανθακόπουλο ή Κολοκοτρώνη.Θα έχει όμως ηθοποιούς, μοντέλα και «υλικά κατεδαφίσεως» από άλλα κόμματα…. 
Κουράγιο στους Ελληνες. Ολους εμάς ενώνει πάντα η Ελλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive