Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Σε πρότυπα ΚΚΕ η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής


mixaloliakos-xrysi-augiΤις παραιτήσεις όλων των βουλευτών που εξέλεξε το κόμμα του έχει ήδη στη διάθεσή του ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το diktionews.gr ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε δεσμεύσει όλους τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής η κατάθεση της υποψηφιότητάς τους να συνοδεύεται και από υπογεγραμμένη δήλωση παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα εάν εκλέγονταν. Έτσι αυτή τη στιγμή ο αρχηγός του «Λαικού Συνδέσμου» έχει τη δυνατότητα να παύσει χωρίς δεύτερη κουβέντα οποιονδήποτε από τους βουλευτές του εάν τολμήσει..
να μην είναι πιστός στα κελεύσματά του ή εάν επιδείξει συμπεριφορά ασύμβατη με αυτήν που θα υποδεικνύει μέσα στη Βουλή ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Όπως για παράδειγμα ο ναζιστικός χαιρετισμός....
Παράλληλα όμως υπάρχει και κάτι ακόμη. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα παραδίδουν στο κόμμα τους βουλευτικούς μισθούς τους – κατά τα πρότυπα του ΚΚΕ; – και το κόμμα θα είναι αυτό που θα τους δίνει ένα ποσό για τα έξοδά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive