Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

«Αβραμόπουλος, Μεϊμαράκης να μαζέψουν ό,τι μπορούν»


avramopΤο αποτέλεσμα είχε πια γίνει γνωστό στα γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού όταν οι πρώτες γκρίνιες υποχρέωσαν κάποιους «γαλάζιους» σε διαρροές. Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του diktionews.gr ήδη στο κομματικό επιτελείο της ΝΔ επεξεργάζονται τα σενάρια της επόμενης ημέρας στο εσωκομματικό πεδίο. Γίνεται κατανοητό ότι το 18,8% - το οποίο μέχρι το βράδυ ίσως και να πέσει κι άλλο – δεν αφήνει κανένα περιθώριο ηρεμίας. Όταν μάλιστα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καραδοκούν και ουκ ολίγα στελέχη της ΝΔ να έχουν, ήδη, αρχίσει να αλληθωρίζουν προς το κόμμα του Πάνου Καμμένου...
μέσα στην απελπισία τους για το κομματικό «αύριο». Έτσι η διαρροή που συζητείται ευρέως στη Συγγρού είναι αυτή που θέλει τους Δημήτρη Αβραμόπουλο και Βαγγέλη Μεϊμαράκη να κάνουν μια προσπάθεια να μαζέψουν ό,τι μπορούν από τα συντρίμμια του κόμματος. «Δεν θα επιτρέψουμε να ολοκληρωθεί η καταστροφή – μετάλλαξη του κόμματός μας σε Πολιτική Άνοιξη» ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησαν τα συγκεκριμένα στελέχη για να καταδείξουν το μέγεθος του προβλήματος. Βέβαια γίνεται κατανοητό ότι η οποιαδήποτε προσπάθεια αναληφθεί θέλει χρόνο για να εκδηλωθεί αφού προέχουν οι όποιες προσπάθειες για συγκρότηση κυβέρνησης στο πλαίσιο των συνταγματικών επιταγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive