Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΑΣ: ΤΩΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.


Αυτό που συμβαίνει τις ώρες που ζούμε αποκαλύπτει και μια ακόμα διάσταση της υποκρισίας όλων των κομμάτων που πολεμάνε τον ΛΑΟΣ.
Επί σειρά ετών αποκαλούσαν φασίστα τον Καρατζαφέρη και φασίστες τους οπαδούς του γιατί «τόλμησε» να βάλει ψηλά στην ατζέντα του το σοβαρό θέμα των λαθρομεταναστών. Τώρα όλοι (εκτός του άεργου Αλέξη βέβαια) έγιναν και αυτοί «φασίστες». Μάλιστα σπρώχνονται ποιος θα διώξει ταχύτερα τους λαθρομετανάστες.
Τώρα γίνεται η αποκάλυψη της άλλης βρωμιάς τους.
Ο Καρατζαφέρης, επιδεικνύοντας υπεύθυνη στάση, τόλμησε, όταν οι άλλοι λούφαξαν, να στηρίξει την διάσωση της πατρίδας με την ψήφιση του άρθρου 1 του πρώτου Μνημονίου και με την συμμετοχή του στην επιλογή Παπαδήμου αλλά και στην Κυβέρνηση του. Τόλμησε ενώ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν είχαν ανάγκη την στήριξη του. Είχαν επάρκεια ψήφων. Τόλμησε γιατί πίστευε ότι έτσι βοηθάει την πατρίδα (όπως είναι η αλήθεια βλέποντας με ψυχραιμία τα πράγματα).
Και τι έγινε όταν το έκανε;...

Όλοι έπεσαν να τον φανε χαρακτηρίζοντας τον με τα ίδια λόγια που χαρακτηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ που μας οδήγησαν επί δεκαετίες στην καταστροφή. Τους συνέφερε όλους να καταλάβει ο κόσμος ότι ο Καρατζαφέρης φταιει ίσα με τους άλλους, άρα «μαυρίστε» τον. Και το πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό.
Τώρα όμως, οι ανεύθυνοι λαϊκιστές, πέφτουν στον λάκκο που οι ίδιοι έσκαψαν και τραβάνε μαζί τους και την Πατρίδα μας.
Τώρα όλα οι μικροί σκέφτονται το «πάθημα» του Καρατζαφέρη και κρύβονται και δεν τολμάνε ούτε να αναφέρουν το ενδεχόμενο συνεργασίας για Κυβέρνηση ευθύνης. Σου λενε «γιατί να κάνω την κουταμάρα του Καρατζαφέρη; Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που τον τσακίσαμε επειδή τόλμησε; Αν συνεργαστούμε και εμείς τότε θα λενε και σε εμάς τα ίδια. Άρα θα πάθουμε τα ίδια με τον Καρατζαφέρη. Άσε καλύτερα να βγάλουν οι άλλοι τα κάστανα από την φωτιά.»
Οι ανεύθυνοι έσκαψαν τον λάκκο του ΛΑΟΣ και πέφτουν μέσα οδηγώντας την Ελλάδα στην καταστροφή. Ας έχουν τουλάχιστον την ανδρεία, την αξιοπρέπεια να παραδεχτούν ότι έσφαλαν, έστω και λίγο, στην κακόπιστη κριτική τους στον Καρατζαφέρη. Αλλά ποιος την έχασε για να την βρούνε αυτοί.
Η ανδρεία φαίνεται στα δύσκολα και όχι στα εύκολα. Και εύκολη είναι η αποφυγή της δύσκολης λύσης, κάτι που ο Καρατζαφέρης ουδέποτε επέλεξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive