Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.TOY ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ.ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ


ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ  ΛΑΟΣ  Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ
Η ΩΡΑ ΤΗΣ  ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ
Αγαπητοί φίλοι  Πειραιώτες και Νησιώτες βιοπαλαιστές.
Με δεδομένη την αγάπη σας για την οικογένεια σας ,τον τόπο μας τον Πειραιά και τα νησιά μας και  την πατρίδα μας Ελλάδα , αλλά και την αγωνία σας για το που πάει η χώρα μας επιθυμώ να σας ενημερώσω για τα εξής.
Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, αποτέλεσμα των χειρισμών των κυβερνήσεων των δύο κομμάτων εξουσίας ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί όπως και τόσες άλλες. Εκείνο όμως που δεν μπορεί να ξεπεραστεί και όταν χαθεί χάνεται ανεπιστρεπτί είναι τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα...
Μια ματιά στην ιστορία μας πείθει περί τούτου. Ποτέ δεν είχαμε φίλους. Πάντα όλοι διεκδικούσαν και διεκδικούν κάτι από τη μικρή μας  Ελλάδα. Οι μοιραίοι πολιτικοί μας προβάλλοντας δήθεν τη διατήρηση της ειρήνης ακολουθούν το δόγμα <<Δεν διεκδικούμε τίποτα>> Όταν όμως δεν διεκδικείς τι θα διαπραγματευθείς? Έτσι φθάσαμε σήμερα η Τουρκία να διεκδικεί το μισό Αιγαίο  και νησιά μας. Τα Σκόπια τη Μακεδονία μας. Η Αλβανία με τους Τσάμηδες τη Θεσπρωτία μας. Και εμείς αντί να διεκδικούμε τα πάντα σύμφωνα με τις διεθνείς μας συμβάσεις με τις ξενόδουλες ηγεσίες μας, υποχωρούμε στα πάντα.
Επειδή όμως το φρούριο ΕΛΛΑΣ πρέπει να παραλύσει και να παραδοθεί από μέσα βρέθηκε ο τρόπος.  Αλλοίωση της Ελλάδας από λαθρομετανάστες, που ήδη έφτασαν τα 2.000.000 και οικονομική κρίση με ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μας οδηγούν στο βέβαιο θάνατο τη χώρα. Σ αυτή την κατάσταση μας έφτασαν οι κληρονόμοι ανεπάγγελτοι πολιτικοί μας. Γιατί δυστυχώς οι άριστοι επιστήμονες και  επαγγελματίες πολίτες  αποφεύγουν να πολιτευθούν για πολλούς λόγους και αφήνουν την διακυβέρνηση της πατρίδας μας στη σαβούρα. Αυτά με έκαναν να αποφασίσω να πολιτευθώ πιστεύοντας ότι η επί 30 χρόνια επιστημονική και επαγγελματική εμπειρία μου, που με καταξίωσαν στην κοινωνία, μου δίνουν την δυνατότητα να προσφέρω στην Ελλάδα μας χωρίς να αποβλέπω στο βουλευτικό αξίωμα  ένα βιοποριστικό επάγγελμα και  μέσο αναδείξεως μου στην κοινωνία. Από σας λοιπόν τους Πειραιώτες  και Νησιώτες εξαρτάται να με οδηγήσετε με την εμπιστοσύνη σας να σας εκπροσωπήσω στην βουλή και μαζί να στηρίξουμε το μέλλον των παιδιών μας και της Ελλάδος μας.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive