Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΟΙ "ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ" ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΤΥΠΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΛΟΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. AΠΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΓΛΕΖΟ κ.λ.π.!!



ΦΩΤΟ Σέρρες: Χρυσαυγίτες χτύπησαν με σιδηρολοστό νεαρή Ελληνίδα.Σε σοβαρή κατάσταση η κοπέλλα στο νοσ/μείο!
Tην Πέμπτη το απόγευμα στη Λιβαδειά, το μεσημέρι
της Παρασκευής στις Σέρρες...
Ο «πόλεμος» μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αριστερών οργανώσεων κλιμακώνεται.
Η τελευταία απόπειρα κατά υποψηφίων με το ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ έγινε στις Σέρρες στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής.
Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από την κάτωθι ανακοίνωση-καταγγελία των κομμάτων:
«Καταγγέλλουμε την δολοφονική επίθεση συμμορίας χρυσαυγητών ενάντια σε κλιμάκιο συντρόφων της εκλογικής Συνεργασίας KKE(μ-λ) και M-Λ KKE στις Σέρρες.
Συγκεκριμένα ενώ η συντρόφισσα Σαμαρά Δήμητρα και οι σύντροφοι Πούλιος Σοφοκλής υποψήφιοι της Συνεργασίας στο νομό Σερρών, και ο Nίκος Δημητριάδης διακινούσαν προεκλογικό υλικό στο χωριό Σκοτούσσα, χθες Παρασκευή 27 Aπρίλη, στις 2.00 μ.μ. δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό από μια συμμορία χρυσαυγητών που ορυόμενοι με ναζιστικά συνθήματα έριξαν κάτω τη Δήμητρα Σαμαρά και τη χτυπούσαν με σιδηρολοστό. Aν δεν προσέτρεχαν σε βοήθεια των συντρόφων μας, εργάτες από διπλανό εργοστάσιο για να αποκρούσουν τη φασιστική επίθεση, δεν γνωρίζουμε ποια θα ήταν η τύχη των συντρόφων. H Δήμητρα Σαμαρά μεταφέρθηκε σε Nοσοκομείο των Σερρών».

Αλ. Τσίπρας «δεν συνηθίζω να ανταλλάσω συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους» ανήρτησε στο site της ένα εμετικό σχόλιο.
Ιδού τι απαντούν  οι οπαδοί των Ναζί: 
«Του οφείλουμε συνεπώς την απάντηση, που η έλλειψη δημοσίου βήματος, μας στερεί τη δυνατότητα να του τη δώσουμε κατά πρόσωπο, όπως του αξίζει:
Καίτοι μη βρώσιμος, ως νερόβραστος, ο νεοκομμουνιστής Τσίπρας έχει δίκιο να μας φοβάται. Διότι πολύ σύντομα, του υποσχόμαστε ότι εντός βουλής θα τον κάνουμε με τα κρεμμυδάκια. Και αυτόν και τους ομοίους του και το ίνδαλμά του, τον κρονόληρο (σ.σ ξεκουτιάρης γέρος) Μανόλη Γλέζο, εμετικό υμνητή του τυράννου των Ελλήνων βορειοηπειρωτών Εμβέρ Χότζα, που εβδομήντα χρόνια τώρα εμπαίζει τον ελληνικό λαό με την δήθεν αντιστασιακή παραμύθα του».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive