Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΦΛΩΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ΛΑ.Ό.Σ


        
Αγαπητές φίλες και φίλοι
Στις κρίσιμες Εθνικές εκλογές συμμετέχω με το ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ΛΑ.Ό.Σ. στην Β’ Αθηνών.
Δεν είμαι ένας επαγγελματίας πολιτικός. Είμαι ένας επαγγελματίας της ζωής που η μοίρα μου έδωσε απλόχερα σημαντικές εμπειρίες.Στα 44 χρόνια μου έχω ήδη κλείσει 26 χρόνια ασταμάτητης εργασίας (με ένσημα και όχι με πολιτικά παράσημα).....


Ο βασικός μου στόχος είναι ξεκάθαρος:
Να ξηλωθεί το βρώμικο σύστημα των καρτέλ που καθημερινά μας αδειάζει τις τσέπες, πουλώντας μας πανάκριβα τα είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, καύσιμα, υλικά οικοδομών κλπ). Αυτό θα επιτευχθεί με άμεσες νομοθετικές παρεμβάσεις αλλά και ασφυκτική με πίεση στις Υπηρεσίες του Κράτους και της Δικαιοσύνης για ενεργή δράση κατά των καρτέλ.
Να πέσουν επιτέλους και άμεσα οι τιμές των προϊόντων, ανάλογα με την μείωση των εισοδημάτων μας. Αυτό δεν γίνεται με ευχολόγια. Γίνεται με απλές αλλά ουσιαστικές δράσεις (δείτε τις προτάσεις μου για αλλαγή των νόμων που αφορούν τα καρτέλhttp://www.adagonismos.gr/signatures2011.html)
Να ξηλωθούν και να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που προστατεύουν τα καρτέλ, όπου και αν αυτοί βρίσκονται (στα Υπουργεία, στις Δημόσιες Υπηρεσίες και στην Δικαιοσύνη).

Γεννήθηκα στην Νίκαια του Πειραιά στις 9/12/1968. Παιδί οικογενείας τριών παιδιών παρακολούθησα Δημοτικό και Γυμνάσιο σε σχολεία του Κορυδαλλού και ολοκλήρωσα το σχολείο στο Λύκειο Πεύκης. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Την στρατιωτική μου θητεία την έκανα το 1996 στην αεροπορία με ειδικότητα Σμηνίας Αερονόμος.
Από την ημέρα που τελείωσα τις σχολικές μου υποχρεώσεις εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση των Βιβλιοπωλείων Φλωράς. Ξεκίνησα από τα πρώτα σκαλιά (οδηγός, πωλητής, εξωτερικές εργασίες) και με την πάροδο των ετών ανέλαβα την γενική διεύθυνση της επιχείρησης. Από το 2003 ασχολήθηκα και με την εταιρεία διεθνών μεταφορών της συζύγου μου (υποστηρίζοντας την δική της σημαντική προσπάθεια) με αποτέλεσμα να αποκτήσω σημαντικές γνώσεις για τοδιεθνές εμπόριο, τις εξαγωγές και γενικά τον κλάδο των Υπηρεσιών.
Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) από το 2006 έως σήμερα. Μέλος στην Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού του ΕΕΑ και μέλος στην νεοσύστατη (κατόπιν εισηγήσεώς μου) Επιτροπή για θέματα Ανταγωνισμού (καρτέλ, παρεμπόριο).
Η οικογένεια Φλωράς στηρίζει ενεργά τον κλάδο των ξένων γλωσσών, ενός κλάδου που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πρόοδο της Ελλάδας. Ο πατέρας μας ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος του PALSO, του Συνδέσμου Κέντρων Ξένων Γλωσσών Αθήνας.

Η ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ
  1. οδήγησα, μέσα από τεράστιες δυσκολίες και εμπόδια που τα ίδια τα στελέχη της Επιτροπής Ανταγωνισμού έβαζαν, στην τιμωρία το καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίουhttp://www.epant.gr/img/x2/apofaseis/apofaseis576_1_1252500737.pdf καιhttp://www.epant.gr/img/x2/apofaseis/apofaseis584_1_1250756972.pdf ) (οι αποφάσεις ήδη έχουν γίνει δεκτές από το Διοικητικό Εφετείο αλλά θα είναι οριστικές μετά το ΣτΕ, έως τότε ισχύει το «τεκμήριο της αθωότητας»).
  2. κατήγγειλα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, και τελικά τιμωρήθηκε, το καρτέλ που έστησαν συγκεκριμένοι βιβλιοπώλες της Θεσσαλονίκης το 2009. (δείτε την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμούhttp://www.adagonismos.gr/images/salonica.pdf) (η απόφαση ενδεχομένως θα εφεσιβληθεί στο Διοικητικό Εφετείο και θα είναι οριστική μετά το ΣτΕ, έως τότε ισχύει το «τεκμήριο της αθωότητας»).
  3. αποκάλυψα στην Εισαγγελία την ενοχή των φυσικών προσώπων του καρτέλ και σήμερα έχουν ασκηθεί έξι ποινικές διώξεις εναντίον τους. (δείτε http://www.adagonismos.gr/edolio.html ). (για τις κατηγορίες, έως ότου τελεσιδικήσουν οι δίκες, ισχύει το «τεκμήριο της αθωότητας»).
  4. προσέφυγα το 2010 στην Δικαιοσύνη κατά της πρώην Υπουργού Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ κ. Κατσέλη, διότιεξαφάνισε το 2010 το νομοσχέδιο για τις αποζημιώσεις των θυμάτων των καρτέλ (καταναλωτές και επιχειρήσεις).(δείτε σχετικά http://www.adagonismos.gr/xamenosnomos.html)
  5. προσέφυγα στην Δικαιοσύνη κατά των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων που με δόλο συγκάλυψαν επί σειρά ετών και ευνόησαν με συγκεκριμένες ενέργειες το καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου (και δυστυχώς όλα τα άλλα καρτέλ της Ελλάδας). Ήδη «σημαντικά» «στελέχη» διώκονται ποινικά.
  6. κατήγγειλα το 2011 στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την προσπάθεια στησίματος καρτέλ από 5 πολυεθνικές επιχειρήσεις (δείτε σχετικά http://www.adagonismos.gr/5poliethnikes.html)
  7. κατήγγειλα το 2011 στην Επιτροπή Ανταγωνισμού (δια μέσου της Βουλής) την παράνομη προσπάθεια εταιρειών κινητής τηλεφωνίας να δημιουργήσουν λίστα «Τειρεσία» για τους κακοπληρωτές συνδρομητές. (δείτε σχετικάhttp://www.adagonismos.gr/mobile.html)
  8. συμμετείχα ενεργά στην αλλαγή της νομοθεσίας περί Ανταγωνισμού. Κατέθεσα το 2010 πρόταση τιμωρίας των διευθυντικών στελεχών των καρτέλ, πρόταση που στήριξαν με την υπογραφή τους 2100 συμπολίτες μας. Η πρόταση έγινε αποδεκτή, σε διαφορετική μορφή αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα και έγινε Νόμος του Κράτους. (δείτε σχετικάhttp://www.adagonismos.gr/2100signatures.html)
  9. συμμετείχα το 2008 στην δημόσια διαβούλευση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Λευκή Βίβλο για τις αποζημιώσεις των θυμάτων των καρτέλ. (δείτε σχετικάhttp://ec.europa.eu/competition/antitrust/actionsdamages/white_paper_comments/floras_el.pdf
  10. κατήγγειλα το 2012 στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την «εξαφάνιση» δικογραφιών κατά των φυσικών προσώπων των καρτέλ, εξαφάνιση που έχει στόχο να μην τιμωρηθούν ποινικά για τις παρανομίες τους
  11. απέτρεψα το 2012, με προσωπικό αγώνα, την παραγραφή των αδικημάτων των καρτέλ, παραγραφή που όριζε νόμος που κατατέθηκε στην Βουλή αλλά άλλαξε κατόπιν της παρέμβασης (δείτε σχετικά http://www.adagonismos.gr/xastouki.html)
  12. συνέλεξα το 2012, 900 υπογραφές συμπολιτών μας σε ολοκληρωμένη πρόταση για συγκεκριμένες αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο κατά των καρτέλ και παρέδωσα ήδη τις προτάσεις αυτές στην πολιτική ηγεσία. (δείτε σχετικάhttp://www.adagonismos.gr/signatures2011.html)
  13. προσφέρω αφιλοκερδώς υποστήριξη και συμβουλές σε μικρούς επιχειρηματίες που έχουν προβλήματα με καρτέλ και προσπαθούν να δούνε με ποιο τρόπο θα δράσουν ώστε να σταματήσουν οι παρανομίες.
  14. εισηγήθηκα το 2012 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) την δημιουργία Επιτροπής για θέματα Ανταγωνισμού με σκοπό να στηρίξει τους επαγγελματίες μέλη του απέναντι στους εκβιασμούς των πολυεθνικών επιχειρήσεων.
  15. δημιούργησα το 2010 την ιστοσελίδα www.adagonismos.gr που στόχο έχει να μάθει στον κόσμο τα πάντα γύρω από τα καρτέλ και την προστασία τους από διαφόρους παράγοντες, γνώση που θα βοηθήσει την μάχη εναντίον του βρώμικου αυτού συστήματος.

ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ-ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΜΕΣΑ
Text Box: Αφοσιωμένος στον αγώνα:
Κατά των καρτέλ και όσων τους προστατεύουν
Κατά της διαπλοκής των καρτέλ με την Πολιτική εξουσία
Κατά της ακρίβειας των προϊόντων
Υπέρ του μικρομεσαίου επιχειρηματία
Υπέρ του Καταναλωτή
Υπέρ της Δικαιοσύνης
Text Box: Φλωράς Γιώργος
Επιχειρηματίας, μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών με τον ΛΑ.Ό.Σ.
www.adagonismos.gr  floras@adagonismos.gr
 Τηλ. 2105232621, κιν. 6975466420










Η προεκλογική μου εκστρατεία είναι εκστρατεία μηδενικού κόστους, όπως επιβάλει η κατάσταση αλλά και η εποχή. Στηρίζεται στην ηλεκτρονική προβολή, στην παρουσία μου σε εκπομπές, σε συνεντεύξεις αλλά κυρίως σε όσους πιστεύουν σε εμένα. Αν πιστεύετε ότι αξίζει η υποστήριξη στο πρόσωπό μου, θα σας παρακαλούσα να προωθήσετε την επιστολή αυτή σε φίλους και γνωστούς σας.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε το διαφημιστικό μου για τις εκλογές και την δράση μου κατά των καρτέλ. Παρακαλώ προωθήστε το σε όποιον πιστεύετε ότι μπορεί να τον ενδιαφέρει.
Κάντε κλικ εδώ και δείτε τις σκέψεις μου για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ, θέσεις για τις οποίες θα αγωνιστώ εάν καταφέρω να εκλεγώ.
Κάντε κλικ εδώ και δείτε τις προτάσεις μου για νομοθετική παρέμβαση-μαχαίρι κατά των καρτέλ.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λάβετε και πάλι ανάλογο μήνυμα παρακαλώ όπως δεχθείτε τις απολογίες μου και με ενημερώσετε με ένα απαντητικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση floras@adagonismos.gr με την σημείωση ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive