Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Οργισμένος με την ανακοίνωση του γερμανικού ΥΠΕΞ ο Μανώλης Γλέζος.«Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν παραγράφονται»


«Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν παραγράφονται»Την οργή του Μανώλη Γλέζου προκάλεσε η είδηση για την άρνηση των Γερμανών να καταβάλουν τις πολεμικές αποζημιώσεις στη χώρα μας. 
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωση του «Η απάντηση του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας, για τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, είναι ανιστόρητη, ψευδής και εξοργιστική.
Ανιστόρητη, διότι αγνοεί την απόφαση της 19μελούς Διασυμμαχικής Επιτροπής των Παρισίων του 1946, η οποία καταλόγισε στη Γερμανία ότι οφείλει να καταβάλλει στην Ελλάδα 7 δισ., εκατό εκατομμύρια δολάρια, αγοραστικής αξίας 1938, δηλαδή 108 δισ. ευρώ χωρίς τους τόκους. Αγνοεί επίσης.. το αναγκαστικό δάνειο ύψους 3,5 δισ. δολάρια, αγοραστικής αξίας 1938, δηλαδή 54 δισ. ευρώ.
    Ψευδής, διότι δεν έχει καταβάλει, έναντι αυτών των οφειλών ούτε ένα μάρκο, ούτε μια δραχμή, ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα, ενώ έχει εξοφλήσει όλες ανεξαιρέτως τις χώρες με τις οποίες βρέθηκε σε εμπόλεμη κατάσταση.
    Εξοργιστική, διότι αποφασίζει από μόνη της ότι <<δεν αποτελεί πλέον θέμα>> η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας από τα γερμανικά στρατεύματα και ο θάνατος των Ελλήνων για την επιβίωση του γερμανικού λαού.
    Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν παραγράφονται», καταλήγει στη δήλωσή του ο Μ. Γλέζος

1 σχόλιο:

  1. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63638178

    Παρόντες στα ραντεβού των νεοναζί

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63638177

    Τα παιδιά του Χίτλερ με στολή «Χρυσής Αυγής»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive