Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Επιστολή του κ.Μανώλη Χατζησάββα προς το aegaio ,κοινοποιήθηκε και στη ΝΕΛ


Χθες η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου ΝΕΛ κοινοποίησε σε εμάς εξώδικο όπου μας καλούσε να κατεβάσουμε ανάρτηση σχετικής καταγγελίας του κ.Μανώλη Χατζησάββα με το αιτιολογικό ότι ήταν ψευδής και συκοφαντική.Μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον νομικό της ΝΕΛ κ.Σαραβελάκη μας είπε ότι όλα όσα καταγγέλλει ο κ.Χατζησάββας είναι ψευδή και συκοφαντικά και μας κάλεσε να αποσύρουμε τις αναδημοσιεύσεις που είχαμε κάνει από άλλες ιστοσελίδες σχετικά με το θέμα όπως και πράξαμε.Μας είπε ότι όλα τα στοιχεία είχαν αποσταλεί στην Εισαγγελία της Σάμου για να διερευνηθεί η υπόθεση  και θα μας κοινοποιούσε σε εμάς στοιχεία που θα αποδείκνυαν τον αληθές του εξωδίκου που μας κοινοποίησαν με mail...

Ισχυρίστηκε ακόμα η Ναυτιλιακή Εταιρεία μέσω του εξωδίκου ότι ο καταγγέλλων ποτέ δεν είχε κοινοποιήσει τις καταγγελίες του σε καμιά δημόσια αρχή.
Με τα στοιχεία που μας κοινοποίησε ο κ.Χατζησάββας φαίνεται ότι τα <<ανύπαρκτα στοιχεία για την εταιρεία>> έχουν κατατεθεί σε αρμόδιους φορείς.
Τα στοιχεία αυτά μέχρι στιγμής ,αυτά δηλαδή που απέστειλε η Ναυτιλιακή εταιρεία στην Εισαγγελία της Σάμου δεν έχουν έρθει στα χέρια μας.
Απεναντίας ο κ.Χατζησάββας μας απέστειλε σήμερα σειρά εγγράφων και επιστολή τις οποίες κοινοποίησε όχι μόνο στις άλλες ιστοσελίδες αλλά και στην ίδια την Ναυτιλιακή Εταιρεία.

Δημοσιεύουμε την επιστολή του κ.Χατζησάββα και αναμένουμε τις απόψεις της Ναυτιλιακής Εταιρείας.

Η Ναυτιλιακή Εταιρεία με το εξώδικο που μας έστειλε μας κοινοποιούσε μεταξύ των άλλων ότι ο κ.ΧΑΤΖΗΣΖΒΒΑΣ δεν έχει καταθέσει μηνυτήριες αναφορές και΄ότι όλα αυτά ήταν αίολα  και στον αέρα

 <<Δίκτυο νομιμοποίησης εσόδων από Παράνομες δραστηριότητες ΝΕΛ,ΒΑΓΓΕΡ,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΡΓΑ ΚΛΠ ΚΛΠ>>

Κύριε Νέγρη

Αναφορικά με το Θέμα το οποίο καταγγέλλω εγώ προσωπικά και δηλώνω υπόλογος για το αληθές του περιεχομένου των στοιχείων τα οποία έχουν αναδημοσιευτεί σε πολλά μέσα της blogosphere,

παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι κανένας από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, φυσικά και νομικά δεν μπορεί να δώσει καμία απάντηση επί της ουσίας του θέματος, καθότι τα στοιχεία μου είναι αδιάσειστα και ό,τι  γράφουν στο εξώδικο που διάβασα,  είναι ένα «πυροτέχνημα για και να κρύψουν την αλήθεια στους Έλληνες Πολίτες, διότι τόσο οι διωκτικές αρχές, η πολιτική ηγεσία, όσο και οι Δικαστικές Αρχές  ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ για τηνποιότητα των ιδιωτικών και κυβερνητικών υπαλλήλων, όπου μέσα από offshore εταιρίες, ξεπλένουν εκατομμύρια ευρώ.

Τι ποιο απλό από το να αποδείξουν το πόθεν έσχες τους, ιδιωτικοί και τ. κυβερνητικοί υπάλληλοι ,δηλαδή το πόθεν εσχες της ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ συζύγου του ΙΩΑΝΝΗ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ αναφορικά με το πως είναι δυνατόν να έχει την δυνατότητα εξευρέσεως εκατοντάδων ευρώ μετρητά, που έχει επενδύσει σε πλήθος εταιρειών μεταξύ αυτών η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΪΑ ΛΕΣΒΟΥ ΑΕ;

το πόθεν εσχες του ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΓΓΕΡ και πως είναι δυνατόν να έχει την δυνατότητα εξευρέσεως εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ μετρητά που έχει επενδύσει σε πλήθος εταιρειών μεταξύ αυτών η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΪΑ ΛΕΣΒΟΥ ΑΕ, λαμβάνοντας υπόψη την προγενέστερη ιδιότητα του ως υπαλλήλου, διευθυντικού στελέχους του γραφείου του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜΘ Αγγελόπουλου Μιχάλη στην Κομοτηνή;

Τέλος ο «ρόλος» του ΙΩΑΝΝΗ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ στο Δίκτυο Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες, ο οποίος έχει ένα παρελθόν όπως αυτό που αναγνωρίζει το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ, με το να δηλώνει την άμεση εμπλοκή και διάπραξη ιδιαίτερα μεγάλης τραπεζικής απάτης, όπως και εφημερίδες της Αμερικής που σχολιάζουν το συμβάν, δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω διευκρίνησης περί τίνος πρόκειται.

Είναι και πολλοί άλλοι συνεργάτες τους που θα πρέπει να αποδείξουν το πόθεν έσχες τους και για τους οποίους κάνω ειδική μνεία στην καταγγελία μου αναφορικά με την ύπαρξη του Δικτύου Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες, κοινώς «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», καθότι όλοι εμπλεκόμενοι αλλά και σε πλήθος άλλων δραστηριοτήτων μεταξύ αυτών και πολλές παράνομες  εταιρίες και έργα, όπως του έργου της εταιρείας  ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΡΟΔΟΥ ΑΕ και των εταιρειών ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΥΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΒΕΕ και ΑΙΟΛΟΣ ΑΕ.

Και δηλώνω παρόν για ό,τι περαιτέρω διευκρίνηση αναφορικά με τα όσα  καταγγέλλω και κατ’επανάληψη αναφέρω  στους αρμόδιους, μιας και η σημερινή επικοινωνία μας κοινοποιείται όπως θα έχετε διαπιστώσει  σε αρκετούς φορείς, αρμόδιους για την δίωξη και πάταξη των εγκλημάτων και της ασύστολης φοροδιαφυγής.

Τέλος σας επισυνάπτω και τις επιστολές μου προς Υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης αλλά και σε μία πλειάδα άλλων φορέων και στους Οικονομικούς Εισαγγελείς, τις οποίες δεν έχω ακόμα γνωστοποιήσει στο κοινό, διότι έκρινα ότι θα δημιουργούσε προβλήματα στο ανακριτικό  έργο της δικαισύνης, όμως  η θρασύτατη ενέργεια τους[ και αναφέρομαι για τους Βάγγερ κλπ], με το να εκφοβίσουν απειλώντας εσάς αλλά και πολλούς άλλους συνεργάτες σας προκειμένου να σταματήσουν  την δημοσιοποίηση των εγκληματικών πράξεων τους  προκειμένου να μην μάθουν και οι πολίτες της ΣΑΜΟΥ περί της «ποιότητας» τους ,γιά να αποσπάσουν την ψήφο τους και να εκλεγούν ακόμα και ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ στην ΣΑΜΟ.

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση

Με τιμή
Μανώλης Χατζησάββας

Αναρτήθηκε από aegaio.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. kai pou esteiles ola ayta ti egine?
    koynhthike fyllo? kai oyte prokeitai.
    kala tha kaneis na deis tin zwi apo tin quantum [kwantiki] apopsi tis giati file, ase exoyme mplexei me tin friki poy gennise to aisxos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive