Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ. ΜΟΝΟ 2 αιτήσεις σε ολοκληρο τον νομό Έβρου για την ανάδειξη υποψηφίων βουλευτών


Τα πράγματα συνεχίζουν να είναι άσχημα για το ΠΑΣΟΚ και στον Έβρο. Στον ακριτικό νομό στο ΠΑΣΟΚ υπήρχαν μόνο 2 (!!!) αιτήσεις για 3 θέσεις στο ψηφοδέλτιο ενόψει των εκλογών! Τα ονόματα των αιτούντων είναι τα εξής:

Ο Επιστημονικός Σύμβουλος του Υπουργείου Εσωτερικών Σταμάτης Γεωργούλης, ο οποίος κατάγεται από τον Βόρειο Έβρο και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Θεοδώρου....
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Βαγγέλης Θεοδώρου θεωρείται σχεδόν σίγουρος για το ψηφοδέλτιο (το έχουμε ξαναγράψει), κάτι το οποίο όμως δεν ισχύει για το Σταμάτη Γεωργούλη.
Με τις 2 αιτήσεις στον Έβρο, έχουνε κατατεθεί συνολικά 7 μόνο αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους σ’ όλη την Θράκη! Άλλες εποχές υπήρχε δεκαπλάσιο τουλάχιστον ενδιαφέρον … άλλες εποχές όμως.
Ο Βενιζέλος ξεκινά τηλέφωνα από Δευτέρα, σ’ όλη την Ελλάδα και παίρνει πάνω του την κατάρτιση των ψηφοδελτίων!

1 σχόλιο:

  1. Κείμενο του Μιχαλολιάκου που τελειώνει με το HEIL HITLER!!!

    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/524085_10150625778301790_583291789_9516590_2023853074_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive