Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Αυτή είναι η ελληνική απάντηση στο site που ξεπουλά την Ελλάδα!


diktionews claimgreeceΈνα ελληνικό βίντεο έρχεται ως απάντηση στο απαράδεκτο site που... ξεπουλάει τη χώρα μας.
Το βίντεο που ονομάζεται «a piece of Greece» δημιούργηθηκε απαντώντας στο site www. claimgreece. com το οποίο προτρέπει τους χρήστες του να διεκδικήσουν ένα κομμάτι της Ελλάδας αφού όπως τονίζει οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι το έχουν ήδη πληρώσει.
«Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, το έχετε πληρώσει. Διεκδικήστε το κομμάτι σας πριν το κανει κάποιος άλλος»,..
προσκαλεί τους επισκέπτες του το site και αυτοί γεμίζουν εκατοντάδες σημαιάκια το χάρτη της χώρα μας. Μηνύματα όπως «Ότι βλέπετε θα είναι δικό μας μια μέρα», «ωραίο μέρος για τη συνταξιοδότησή μου», «δικό μου», «σεβαστείτε την ιδιοκτησία μου» και «πληρώσαμε ήδη αρκετά», συνοδεύουν τα σημαιάκια κάθε ενδιαφερόμενου.
Το βίντεο των Κώστα Γκολέμη (Media offline) και Φώτη Τραγανουδάκη (Public eye Studio) με τη μουσική της Τάνιας Γιαννούλη, δεν έρχεται μόνο ως απάντηση αλλά και ως... αντιπερισπασμός στη δημοτικότητα του site www.claimgreece.com. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βίντεο με εικόνες από όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα προσεγμένη παραγωγή. Όπως εξηγούν μάλιστα οι δημιουργοί το βίντεο απαντώντας στην ερώτηση γιατί δεν χρησιμοποιούν την ονομασία «Hellas» αλλά επιλέγουν το «Greece», «θέλαμε να το ονομάσουμε Piece of Greece επίτηδες. Ο στόχος ήταν να ξεπεράσουμε τους claimgreece. Στο google εαν έκανες πριν μερικές ημέρες search για "piece of greece" τους έβγαζε πρώτους.....Εχτές ήμασταν πρώτοι, σήμερα μας πέρασαν...σε λίγες ημέρες θα είμαστε σίγουρα». 
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive