Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

"ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ" και "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" Βορίδης : Nα μην γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Θα μας... σφάξουν!!Ομορφάντρα μουουου χαλάρωσε, σε ΣΕΝΑ ίσως βάλουν .. σος, για να .. γλυστράει!


Όσο πλησιάζει η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου τόσο τα πολιτικά πρόσωπα και η κυβέρνηση ανησυχεί για πιθανά επεισόδια και έκτροπα κατά τη διάρκεια των παρελάσεων.Το θέμα έθεσε ο  Βορίδης ο οποίος με δραματικό τόνο δήλωσε πως είναι απαράδεκτοι οι προπηλακισμοί κατά τη διάρκεια των παρελάσεων και δήλωσε χαρακτηριστικά: “ανησυχούμε όλοι μας, θα μας σφάξουν”. (Για κόψε εναν ατρόμητο ... Πατριώτη)..

Πολλοί υπουργοί είναι προβληματισμένοι για εκείνη την ημέρα και μάλιστα το θέμα τέθηκε επί τάπητος και κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Ο φόβος και η αγωνία της κυβέρνησης είναι τόσο έκδηλη που για το εάν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις ή όχι στις 25 Μαρτίου, αυτό θα αποφασιστεί σε συνεδρίαση της Διυπουργικής τη Δευτέρα.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt υπάρχει η σκέψη να μην πραγματοποιηθεί σε καμία πόλη παρέλαση, παρά μόνο στην Αθήνα με τεράστια φυσικά αστυνομική κινητοποίηση. Επίσης υπάρχει και η σκέψη για εορταστικές εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους. 
Βετεράνος: Εισήγηση πάντως απο εναν Πατριώτη τύπου και στυλάκι Βορίδη να καταργηθεί η Παρέλαση για την απελευθέρωση της Ελλάδος απο το τουρκικό ζυγό δεν το φανταζόμουνα ...Αν  ο Βορίδης και λοιποί καραγιόζηδες της γενιάς που ρήμαξε την Ελλάδα δεν έχετε τα κότσια να λειτουργήσετε  τη Δημοκρατία της Ελλάδος ...
Δεν είστε ικανοί να Κυβερνάται αυτόν τον τόπο !
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive