Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

IΣΛΑΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:Αυτοκτόνησε το κορίτσι που εξανάγκασαν οι γονείς να παντρευτεί το βιαστή της


Δεν άντεξε να κοιμάται δίπλα στον εφιάλτη τηςΜε ποντικοφάρμακο έβαλε τέλος στη ζωή της η 16χρονη από το Μαρόκο, που εξαναγκάστηκε από την οικογένειά της να παντρευτεί τον βιαστή της. 
Πρόκειται για μία υπόθεση που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και κοινωνικών συζητήσεων. Η Amina Filali,βιάστηκε και στη συνέχεια για να διατηρηθεί η τιμή της οικογένειάς της εξαναγκάστηκε να παντρευτεί τον άνθρωπο που μισούσε περισσότερο στον κόσμο. Έζησε μαζί του έναν χρόνο και τελικά έθεσε μόνη της τέλος στον εφιάλτη που ζούσε... 
Η οικογένεια φοβόταν ότι το κορίτσι μετά τον βιασμό δεν θα έβρισκε σύζυγο.... Το δικαστήριο πέρισυ είχε κρίνει πως αν οι οικογένειες των δύο πλευρών συμφωνούν τότε ο γάμος είναι νόμιμος. 
Ο πατέρας της κοπέλας δήλωσε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ότι το δικαστήριο πρότεινε τον γάμο ως λύση και συμβούλευσε την κόρη του να προχωρήσει. Η οικογένεια του βιαστή συμφώνησε καθώς ο νόμος λέει ότι αν τελεστή γάμος δεν οδηγείται στη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive