Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ


Ένας άνθρωπος με κριτική σκέψη μένει σήμερα κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό, όταν ακούει και από τους πλέον σοβαρούς παρουσιαστές ότι, η κυβέρνηση, λαμβάνοντας κάθε μέτρο ασφαλείας, που θα αποκλείσει κατά την παρέλαση της 25/3 τυχόν επεισόδια από τα πλέον ήπια μέχρι την εξέγερση, αποφάσισε να στήσει σε κάθε ταράτσα γύρω από την εξέδρα των επισήμων ακροβολιστές με την εντολή να ρίχνουν στο κεφάλι και να εξοντώνουν κάθε θεατή, που θα τολμούσε να σηκώσει το χέρι του απειλητικά, να πετάξει μία coca cola, ένα γιαούρτι, πατάτες, αυγά και ότι άλλο διαθέτει για να πεί και εμπράκτως σ'αυτούς που θεωρούν τόσο βλάκες τους Έλληνες όσο είναι οι ίδιοι, που μόνο λόγω της βλακείας τους (IQ ανύπαρκτα!!!)...
επελέγησαν για να κάνουν κατ'εντολήν την ζημιά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλην την Ευρώπη.
Η απύθμενη βλακεία τους εξοργίζει σε τέτοιο βαθμό, που και ο ψυχολόγος του πρώτου έτους των σπουδών του θα τους έλεγε ότι, αν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ φοβούνται για το σαρκίον τους και την δημόσια ασφάλεια - δικαιολογημένοι φόβοι από όσα πράττουν εναντίον της μάνας που τους γέννησε -, δεν εχουν παρά να κάτσουν στα γραφεία τους και να αφήσουν τους Έλληνες να παρελάσουν ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ. Γιατί έτσι - όπως αντιλαμβάνεται και ο μεγαλύτερος βλάκας του πλανήτη - αποκλείεται να συμβεί κάτι, όπως αποκλείεται και το «οπλίσατε, πύρ» στις ταράτσες για να ξοδευθούν μερικές σφαίρες εναντίον του ελληνικού λαού. Θέλουν άραγε σώνει και καλά να αποκτήσουν και τον τίτλο του νεκροθάφτη. Ή μήπως απαρνούνται την καταγωγή και την υπηκοότητά τους.
Την καλύτερη δουλειά έκανε ο πρώτος βλάκας της ελληνικής πολίτικής σκηνής, που σήμερα βρίσκεται στην Τουρκία και χαϊδεύεται με τον Νταβούτογλου. Εκεί δεν τον πιάνει ούτε γιαούρτι ούτε σφαίρα σε αντίθεση με τον Μπένυ μας (από παλιά Ben Zelon-Israel) ο οποίος και να θέλει να αποφύγει ιπτάμενα αντικείμενα δεν μπορεί, γιατί λόγω του όγκου του και στραβά να πετάει το αντικείμενο αποκλείεται να αστοχήσει.
Ακούστηκε κάτι ακόμα τις μέρες που μας βομβαρδίζουν με τις ανείπωτες βλακείες τους. Είπε λοιπόν κάποιος ότι, αν έστω και ένας λεβέντης βαθμοφόρος της αεροπορίας μας, που βρίσκεται στις μονάδες των ελικοπτέρων μαζί με 4-5 ψυχωμένους αεροπόρους αποφάσιζαν με κίνδυνο της ζωής και της σταδιοδρομίας τους την ώρα της παρελάσεως να σηκώσουν ένα ελικόπτερο και αιφνιδιάζοντας τους ηλίθιους πολιτικούς μας να στριφογυρίσουν επάνω από τις στέγες με τους οπλισμένους ακροβολιστές που θα τους έκαναν να τρέχουν στα υπόγεια ύστερα από κάποιες προειδοποιητικές βολές, την επομένη κιόλας η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν θα άντεχε το ρεζίλεμα ενώ το παλικάρι της αεροπορίας μας με μία και μόνη ανακοίνωση για ίδρυση κόμματος μαζί με το γνωστό «πας όστις βουλεται, πίσω μου ελθείν» θα ειχε προσφέρει την πλέον καθαρή πολιτική λύση στην Ελλάδα, την οποία θα κυβερνούσε με την πανελλήνια πλέον υποστήριξη ανατρέποντας κάθε προγνωστικό των πουλημένων σήμερα ΜΜΕ. Διότι όσο και αν προσπαθούν ο Κουρής και τα υπόλοιπα ΜΜΕ αποκλείεται να καταφέρουν μέχρι τις εκλογές να ανεβάσουν το κόμμα που τους πληρώνει σε εκλογική αυτοδυναμία.
Κλείνοντας σήμερα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι, το ζητούμενο για την ανόρθωση και την σωτηρία της πατρίδος μας είναι ΕΝΑΣ ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ ¨Ελληνας για να ξαναγίνει το σημερινό σκορποχώρι μια συγκροτημένη πολιτεία.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Δημήτριος Θεοδοσιάδης

1 σχόλιο:

  1. έγραψα ήδη ότι,

    το ben zelon δεν αναφέρεται στον Ε.Βενιζέλο αλλά σε άλλη οικογένεια στην Κρήτη. Συγγνώμην για το λάθος μου

    Δ.Θ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive