Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ;

Το ότι το κόμμα του Καμμένου αρχίζει να ξεχειλίζει από "ανεξάρτητους" το ξέραμε , το βλέπουμε και το περιμέναμε.
Το πόσο "έλληνες" θα ήταν ....δεν μπορούσαμε να το προβλέψουμε!
Με τον κύριο στη φωτό. αριστερά έχουμε ασχοληθεί στο πρόσφατο παρελθόν (δες ανάρτησή μας) , όπως και με τις απόψεις του περί ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ της Κρήτης 
Είναι γνωστό παπαγαλάκι και μέλος της μεγάλης επιδοτούμενης οικογένειας των ΜΚΟ (του Σόρος) εν Ελλάδι.
Αν εμείς (και οι λοιπές) ταπεινές (ΚΑΙ εχθροπαθείς) ασημαντότητες της Blog-ο-σφαιρας τον ξετρυπώσαμε ... ο Πατριάρχης του "υγειούς πατριωτισμού" ο ομιλών "ελληνικά" κος Καμμένος , ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ; ...και μάλιστα τον φιγουράρει και για υποψήφιο στα ψηφοδέλτιά του ;...Διαβάσαμε την απίθανη είδηση για την υποψηφιότητα του ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ , (Εκδότη , Διευθυντή ΚΑΙ Δημοσιογράφου της εβδομαδιαίας εφημερίδας "Κρητική ΦΩΝΗ") και αρχίζουμε να πειθόμαστε πως το βαρέλι του ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ δεν έχει πάτο ! 
Εκεί που κατάπιαμε και συνηθίσαμε το γεγονός ότι ένας ΑΡΧΙ-Ελληναράς , ένας μάχιμος της ΠΑ (Καβούρι) , ένας Υπερπατριώτηςκατάντησε να γίνει ο Κουβέλης της ΝΔ ...... μας ήρθε σφονδύλι η υποψηφιότητα Κασιμάτη ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΎΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ "ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ...ΚΙ ΕΚΛΟΓΗΣ.
ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΑΥΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ , ΕΛΛΗΝΕΣ.Ανάρτηση Από ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive