Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Σε θερμό κλίμα η τελετή παράδοσης - παραλαβής στα υπουργεία


Σε θερμό κλίμα η τελετή παράδοσης - παραλαβής στα υπουργεία : "Λάθη κάνει όποιος δεν δουλεύει" δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου, κάνοντας τον απολογισμό του έργου της στο υπ. Παιδείας. Η τελετή παράδοσης-παραλαβής έγινε σε θερμό κλίμα. Η κ Διαμαντοπούλου καλωσόρισε τον Γιώργο Μπαμπινιώτη και είπε ότι "είναι το πλέον κατάλληλο με πρόσωπο με μεγάλη προσφορά στον ακαδημαϊκό χώρο".
Στο απολογισμό της είπε ότι πέτυχε στο έργο της καθώς υλοποιήθηκε το πρόγραμμα του 2009....

Παραδέχθηκε ωστόσο ότι υπήρξαν λάθη και καθυστερήσεις. Από την πλευρά του ο κ Μπαμπινιώτης, είπε ότι το έργο της Άννας Διαμαντοπούλου θα εκτιμηθεί και θα αξιολογηθεί, ενώ θα εξεταστούν και τα όποια λάθη -στα οποία αναφέρθηκε και η ίδια- έχουν γίνει.
Συγκινημένος ο Χρυσοχοϊδης που επέστρεψε σε "παλιά λημέρια":
Συγκινισιακά φορτισμένος ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κατά την επιστροφή του στο υπ. Προστασίας του Πολίτη. Στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στην απώλεια του υπασπιστή του, Γιώργου Βασιλάκη από έκρηξη βόμβας.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προτεραιότητές του που θα είναι η "αστυνόμευση και η μάχη κατά της εγκληματικότητας". Δεν έλειψαν και οι αιχμές για τον προκάτοχό του Χ. Παπουτσή με αφορμή την ομάδα ΔΙΑΣ.
Όπως είπε ο Μ. Χρυσοχοϊδης όταν έφυγε πριν από 17 μήνες είχε αφήσει 2.000 αστυνομικούς που ήταν στο δρόμο και επιστρέφοντας βρήκε 1.300, ενώ οι άλλοι 700 ήταν σε γραφεία και προανήγγειλε ότι από αύριο αυτό θα αλλάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive