Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΜΟΥΤΖΕΣ και τα ΜΑΤ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ & ΠΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΥΒΡΙΣΤΗ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ


Επεισοδιακή και αυτή η συναυλία του ΝταλάραΣε κλίμα έντασης διεξάγεται η συναυλία του Γ. Νταλάρα στη Δάφνη, στη σκιά των προτοφανών επεισοδίων που σημειώθηκαν σε βάρος του τραγουδιστή στο Ίλιον την περασμένη Δευτέρα, καθώς δέχτηκε νέα επίθεση με πορτοκάλια και πλαστικά μπουκάλια από το πλήθος.
Οργισμένοι πολίτες, κρατώντας πανό με τη φράση «Έξω οι Νταλάρες από τη γειτονιά μας», συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο και προσπάθησαν να εισέλθουν στο χώρο της συναυλίας, αρχικά ανεπιτυχώς, καθώς εμποδίστηκαν από τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο και να αποδοκιμάσουν τον τραγουδιστή.
Το συγκεντρωμένο πλήθος τα «έψαλλε» και στον δήμαρχο Υμηττού που επιχείρησε να βγάλει λόγο.ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ>>>


Στον προαύλιο χώρο του γηπέδου, μέσα και έξω από τα προστατευτικά κάγκελα που έχουν στηθεί, βρίσκεται διμοιρία των ΜΑΤ.
Ο καλλιτέχνης έχει γίνει δέκτης έντονων αποδοκιμασιών καθώς εσχάτως τάχθηκε, δημοσίως, υπέρ του μνημονίου και της εκχώρησης των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive