Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Δώστε τις πατάτες και τα γενόσημα σε αυτά τα 200 χιλιάδες ζώα !! Το ζητάει ο οργανισμός τους !



Ταυτόχρονα με την εκλογή Βενιζέλου βρέθηκε και η λύση για το πως θα βγούμε από την κρίση . Δώστε πατάτες και γενόσημα σε αυτά τα 200 χιλιάδες ζώα , αυτούς τους κομματικούς εγκάθετους του ΠΑΣΟΚ , που πήγαν και ψήφισαν (πληρώνοντας κιόλας) έναν από τους
βασικότερους νεκροθάφτες του Ελληνισμού ...Κόψτε τους τελείως τη σύνταξη , διώξτε τα παιδιά τους από τις δουλειές , κόψτε τους όλα τα κοινωνικά επιδόματα και βάλτε τους μερικά χαράτσια τύπου ΔΕΗ ακόμα ... Το ζητάει ο οργανισμός τους . Εξαθλιώστε τους πλήρως !!! Είναι τυφλοί ,κουφοί και χωρίς νου ! Ίσως είναι και αυτοί που τα φάγανε μαζί με τον πάγκαλο ...Ζώα δίποδα , που στο όνομα της κομματικής πώρωσης δεν βλέπουν το πόση δυστυχία προκάλεσε το ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία ...
Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ ! Αυτές οι 200 χιλιάδες  είναι ο κομματικός του στρατός-μηχανισμός και οι διορισμένοι κομματοσκυλίτες ..αυτός είναι ο πάτος και η κατάντια ...οι συγκεκριμένοι τύποι ακόμα και  εάν έβλεπαν με τα μάτια τους τον Βενιζέλο να υπογράφει την πώληση της Ελλάδος , πάλι ΠΑΣΟΚ θα ψήφιζαν . Αυτό είναι το συμφέρον τους !!!  Διορισμένοι κομματάρχες σε υπουργεία , ΔΕΚΟ , δημόσιους οργανισμούς κλπ ..αυτοί ειναι οι 200 χιλιάδες  ..Είναι συνυπεύθυνοι ! Έδωσαν άλλοθι για περαιτέρω ταπείνωση του Έλληνα ! Δεν είναι ότι δεν βάζουν μυαλό , είναι ότι έχουν συμφέρον !!
Λέγαμε ότι έχουμε 300 προδότες στη βουλή ...δυστυχώς είναι πολύ περισσότεροι ...σήμερα αυτές οι 200.000 πασοκτζίδων ταυτίστηκαν απόλυτα μαζί τους !!!
Ντροπή και αηδία !
  peramatozoaki
Υ.Γ.
Ο ΓΑΠ πήρε 1 εκατομμύριο ψήφους και το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές πήρε 3 εκατομμύρια ...ο Βενιζέλος που πήρε 200.000 μαθηματικά δεν θα περάσει τις 600.000 σε όλη την επικράτεια στις εκλογές ...μιλάμε δηλαδή για ποσοστό κάτω απο 7% !!!
Καληνύχτα Ήλιε !!
Καληνύχτα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive