Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Tης επιστολής το ανάγνωσμα, πρόσχωμεεεεν...Της 'Εφης Γαλώνη

Ακατανίκητες τάσεις αλληλογραφίας έχει κυριεύσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πρώην και νυν, που στέλνουν επιστολές πότε στον πρόεδρό τους πότε στον πρωθυπουργό είτε για να γνωστοποιήσουν την μεγάλη έξοδο από το κόμμα είτε για να επισημάνουν όσα δεν έχουν γίνει ακόμη.
Την αρχή έκαναν Υπουργοί που αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα πόστα τους για να καταψηφίσουν το νέο μνημόνιο, ακολύθησαν οι βουελυτές του παραιτήθηκαν, μετά εκείνοι που απέιχαν για την ψηφοφορία και βεβαίως η απίθανη επιστολή της απέχουσας από την ψηφοφορία κας Τεκτονίδου, η οποία μέσω ίντερνετ, άνθρωπος του Γιώργου μέχρι πρότινος λέμε, έσπευσε να του πει το Bye Bye με το άσμα “δεν είσαι ο Γιώργος που αγαπούσα μια φορά”....


Χθες πάλι, άλλοι 14 του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και η κα Παναρίτη που τα' πε τσεκουράτα στην κυβέρνηση αλλά υπερψήφισε, κάλεσαν τον πρωθυπουργό να παρουσιάσει το εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.

Αναμένουμε το επόμενο χτύπημα, οσονούπω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive