Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

MAΞΙΜΟΥ: Ολοκληρώθηκε η συμφωνία με την τρόικα



 
Αθήνα,9 Φεβρουαρίου 2012

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί με επιτυχία οι διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, σχετικά με το θέμα, το οποίο είχε απομείνει ανοικτό για περαιτέρω επεξεργασία και συζήτηση. 
Οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν με το αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων αυτών.
Κατόπιν τούτου υπάρχει γενικότερη συμφωνία για το περιεχόμενο του νέου προγράμματος εν’ όψει και της αποψινής συνεδρίασης του Γιούρογκρουπ. 
Όπως είναι γνωστό, το πρόγραμμα συνοδεύει τη νέα δανειακή σύμβαση με την οποία η Ελλάδα θα χρηματοδοτηθεί με 130 δισεκατομμύρια ευρώ.
*******************
Σημ.Δική μας. λέγοντας: "Οι πολιτικοί αρχηγοί" μάλλον εννοεί τους κ.κ. Σαμαρά και Παπανδρέου, αφού ο Γ.Καρατζαφέρης, δήλωσε ότι σήμερα δεν είχε καμμία επικοινωνία με το μέγαρο Μαξίμου.

2 σχόλια:

  1. Πρέπει να βγεί άμεσα ο Καρατζαφέρης και να διαψεύσει, ή εν πάση περιπτώσει να ξεκαθαρίσει την θέση του ΛΑ.Ο.Σ. ,όχι μόνον στο τηλεάστυ αλλά και στα άλλα μεγάλα κανάλια. Για να μήν τρελαθούμε. Στις 16:00 ακούμε από τον ίδιο να λέει ότι δεν συμφώνησε και στίς 17:00 όλα τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια της χώρας να λένε ότι συμφώνησε.
    Κάνουν μεγάλο κακό και φέρνουν σύγχυση ακόμα και στα στελέχη και όχι μόνο στους οπαδούς και φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ βέβαια, να βγεί ΤΩΡΑ την ώρα που συνεδριάζει το eurogroup ;; και είναι ανοιχτές αύριο οι ... Τράπεζες;; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;; Θα τα πεί ΑΥΡΙΟ όταν θα έχουν κλείσει ΟΛΑ !! ΓΚΑΙΚΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive