Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

BINTEO. Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ "ΔΙΑΛΟΓΟΣ" ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟN ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. «Ποιος είσαι ρε σύ που μιλάς;»


Διάλογος εκτός ορίων μεταξύ Σαμαρά-ΒενιζέλουΗ ένταση στην χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ήταν εμφανής από τα πρώτα κιόλας λεπτά με τον Γ. Καρατζαφέρη να δηλώνει ότι αδυνατεί να τοποθετηθεί σε ένα κείμενο με μέτρα ανεπεξέργαστα και «ατάκτως ειρημένα».
Η ένταση μεταβλήθηκε σε ρήξη αρκετές φορές και κορυφώθηκε όταν ο Ευάγ. Βενιζέλος που επέμενε ότι δεν μπορεί να μπει θέμα διαπραγμάτευσης συντάξεων, ούτε καν επικουρικών λέγοντας στρεφόμενος προς τον Α. Σαμαρά «με τις εμμονές σου στις συντάξεις βάζεις την χώρα στην χρεοκοπία». 
Για να του απαντήσει ο Α. Σαμαράς με έντονο ύφος «ποιος ...




Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο κ. Παπαδήμος λέγοντας ότι «κύριε αντιπρόεδρε, σας παρακαλώ αφήστε μας μόνους» και δεν ήταν η μόνη στιγμή μεγάλης έντασης. 
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο Λ.Ππαδήμος αναγκάστηκε αρκετές φορές να διακόψει τον έντονο διάλογο μεταξύ Α. Σαμαρά και Γ. Παπανδρέου. 
Ο Α. Σαμαράς επέμεινε, συνεπικουρούμενος από τον Γ. Καρατζεφέρη ότι οι συντάξεις είναι το σημείο χ για την ανοχή και αντοχή του κόσμου και μια δραστική μείωση τους φέρνει προ των πυλών την κοινωνική έκρηξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive