Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Βόμβα στο Eurogroup: Ζητάνε νέα μέτρα 1,8 δισ. ευρώ και νέους φόρους


Βόμβα στο Eurogroup: Ζητάνε νέα μέτρα 1,8 δισ. ευρώ και νέους φόρουςΜε άγριες διαθέσεις περιμένουν την Ελλάδα στο νέο Eurogroup της Τετάρτης καθώς φαίνεται ότι μπαίνουν νέοι όροι στο τραπέζι για την εκταμίευση της βοήθειας προς την Ελλάδα.
Σύμφωνα με το κείμενο της δήλωσης προθέσεων η Αθήνα υποχρεώνεται να προχωρήσει σε επιπλέον περικοπές 1,8 δισ. ευρώ.
Το κείμενο της δήλωσης προθέσεων του αυριανού Eurogroup που βρίσκεται στη διάθεσή του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων DAPD είναι σαφές. Η Αθήνα πρέπει να προχωρήσει με τη βοήθεια συμπληρωματικού προϋπολογισμού ή νέων μέτρων σε περικοπές ύψους 1,1 δισ. ευρώ στον τομέα της Υγείας, 300 εκ. στις αμυντικές δαπάνες και 400 εκ. σε άλλους τομείς.
Όπως γράφει η Deutche Welle το κείμενο αναφέρει εκτός αυτού,...
 η εκταμίευση της πρώτης δόσης του 2ου πακέτου βοήθειας εξαρτάται από την εισαγωγή φόρου επιτηδεύματος στους ελεύθερους επαγγελματίες και την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων με χαμηλότερες αμοιβές.
Επιπλέον η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύεται να συνεργαστεί στενά με τους εκπροσώπους της τρόικας σε όλους τους τομείς και να τους διασφαλίσει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες. Η τελική ευθύνη των αποφάσεων παραμένει όμως στην Αθήνα τονίζεται στο προσχέδιο.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

1 σχόλιο:

  1. Το να κλέψω το κράτος είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Το να με κλέψει είναι ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ! Κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια και άλλοι σαν ρομπότ πληρώνουν στα ταμεία χαράτσια, αναδρομικά και αντισυνταγματικά... Προβληματιζόμαστε για τα ιερά αλλά και τα πολιτικά μας... γιατί να θέλουν τόσο πολύ να υπερχρεώσουν την πατρίδα μας και να πουλήσουν τόσο γρήγορα το φυσικό, ανεκμετάλευτο για τόσα χρόνια, πλούτο της...; Γιατί Έλληνες δεν μιλάτε; Που είστε Έλληνες, Χριστιανοί; Πού είναι η Δημοκρατία, το Σύνταγμά σας; Γιατί αφήνετε 300ους "εφιάλτες" να υποθηκεύουν τα όνειρα των παιδιών σας; Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή είναι υποχρέωση των πολιτών και η αντίσταση με κάθε μέσο σε οποιονδήποτε καταλύει την χώρα, είναι συνταγματικό δικαίωμα. Οι εθνικοί μειοδότες πρέπει να δικαστούν επί εσχάτη προδοσία. Κάτω η χουντική ψευδοκυβέρνηση των πρακτόρων που διαγράφει τους διαφωνούντες βουλευτές, μέσα στον ναό της Δημοκρατίας, γαντζώνεται στην εξουσία, δεν θέλει εκλογές και παραδίδει την εδαφική ακεραιότητά μας, άνευ όρων! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙΝΟΥΝΕ!! Εκείνοι βιάζουν την πίστη μας και συνεργάζονται με τον διάβολο: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2012/02/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive